Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Değişikliği...

swn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
51
0
86
Eskişehir
8 yıl sarı kullandım. sarıya dönmek istemiyorum şu an. Sonra koyu renge boyattım. Şimdi aktı, uçları koyu sarı yada açık kumral gibi. Dipleri kendi rengim kumral. Yaz da geliyor malum. Bu güne kadar dediğim gibi 2 renk kullandım. iki fotoyu da ekliyorum. sizlerin önerileri nedir kızlarr

Eklentiler

• $7528_1245052733458_1443576916_697838_1859819_n.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 273
  • $kunkl.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 269
  • $35284_1539637297888_1443576916_1375448_3277987_n.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
kesinlikle kumral çok yakışmış sarıya dönme sakın eğer değişiklik istiyorsan kumralın daha açık tonlarını yapabilirsin karamel,açık kumral vs

aklımda bu aralar bakır kahveler var... ben kızıl yada bakır tonlarını hiç denemedim. sarıdan sonraki ilk koyu boyamada kızıllık oldu ama daha belirgin bi ton nasıl olur acaba?

açık kumral fn istemiyorum şu aralar. sıcak renkler istiyorum biraz da çarğıcı. sarı kadar olamaz ama gene havalı durucak bişi

altın karamel oldukça çarpıcı ve sıcak bir renk

altın karamel oldukça çarpıcı ve sıcak bir renk

Dedim ya dilşatcım.. sarı yansıması olan bi ton içimden gelmiyor nedense.
ya çikolata renkleri yada bakır, kızıl tonları... çikolata kullandım da bakır kızıl tonları bana gider mi bilmiyorum. gözlerim yeşil-mavi değişir duruma göre. kızl kahveler güzel dürüyo renkli gözlerde sanki. bakalım ne kadar sürücek bu karar verme olayı..

benim kendi saçlarım koyu kumral. üstüne bakır kumral boyamıştım güzel olmuştu. benim de gözlerim koyu yeşil daha belirgin yapmıştı gözlerimi. size de yakışır bence bakır kumral:13:

bence bakır kızıl tonları süper olur,yakışır size

kesinlikle bakır kahve diyorum sana gözlerin de renkli sanırım.... ya bakır kahve tonları oldum olası bana sanki hep çok taze bir görünüm veriyor gibi geliyor gerçekten bence de bakır kahve tonlarını düşünmeden denemelisin....

herkese çok teşekkür ederimmm :))) fikirlerinizi aklımda tutucam. bakır kahve düşünce sıramda biraz daha önde şu sıralar... ben de yakışacağını düşünüyorum. tek korkum ten rengime gider mi? yoksa beni soluk mı gösteriri bilemedim. buğday tenliyim.

İlk fotoğraftaki saç rengine bayıldııııım bende buğday tenliyim bal köpüğü düşünüyordum ama şuan böyle bi renge boyatmak geldi içimden tam olarak ne renk ? :26:

İlk fotoğraftaki saç rengine bayıldııııım bende buğday tenliyim bal köpüğü düşünüyordum ama şuan böyle bi renge boyatmak geldi içimden tam olarak ne renk ? :26:

vala hiç bir fikrim yok ne renk olduğuyla ilgili :)) platinin üzerine bi renk boyadık boyadığımız rengin 5 ton açığı oldu sonra üzerine çok daha koyu bi renk boyadık bu fotodaki çıktı... boyadığımız renk bu değildi ama :)))

ama tabiii platin yorar saçı insan değişiklik arıyor ....valla bu gözlere yüze her renk gider tabi ama sanırsam bakır yansımalı renkler istiyorsun şöyle ışıl ışıl nacizane bir kaç foto fikir olsun arkadaşım ....

Eklentiler

• $205821_1998511528523_1415571301_2346127_4249477_n.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $1255155691_BakuNights_Net_meyra3.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $196979_215147815166805_100000147647093_962961_3862422_n.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $Doutzen-Kroes-pic-04.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 66
süpersin :)) şu kıvırcık bakır kızıl çok hoşş.. biraz tedirginim ama içimden geçen renlerde bakır tonları...
bu fotodaki iki rengin karışımı nasıl olur acaba... yada sadece sağdaki???

benim saçlarım bir ara sağdaki gibiydi. ben kendime hiç alışamadım:18:
beyaz tenliyim ben çok solgun gösterdi beni ama siz buğday tenliymişsiniz nasıl olur bilmiyorum.:26:
ben saçlarım yanmasın diye 3 hafta bekleyip küllü kumral boyayarak turunculuğu kapatmıştım ama en azından hevesimi almış oldum.

kesinlikle çok şık olur o tenle o gözlerler süpeeer durur .... yüzüne sıcaklık veriri ayrıca sıcacık bir yaz için ideal bir renk bu renk akar deselerde aktıkça güzelleşen bir renk saçlarının boyadıktan sonra bir fotoyu bize çok görmezsin olur mu tatlı kız ....

daha var boyamama... en azından 1 ay... :)) ama söz hemen koyucam fotoyu... sıcak capcanlı pırıl pırıl bir yaz rengi istiyorum... sabırsızım biraz ama 1 ay beklemem lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…