• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengi bulamiyorum

cnm siyah iyi duruyor bence.. inan saçı maffediyo siyah boyayı akıtmak..bir sene önce bende senin gibi sııkıldım siyahtan açtırdımm 3 karıştan fazla kestirdim belimde olan saçlarımı yinede düzelmedii 1 sene geçmesine ragmen..ama illa farklı renk istiyorsan saçının rengini çok açtırma ki az zarar veresin onun için yine koyu tonlarda boyat..zamanla açarsın ..bu renkler fikir olur belki sana..

daha önce hangi renklere boyadın cnm ona göre fikir yüretelim bizde bence sana kızıl çok hoş olur çekici durur

boyattm sacmi oncedn acik kahverengi fln gzl durmadi cunki gercek sacim kabarik ve kivircik resimdeki sacim duz onun icin gicik duruyor fon cektirmem lazim devamli bide kasimi boyamam lazim ama hic istemiyorum ama kizil istiyorumda acik istemiyorum hangi kizil tonlari yakisabilir bana bde bnm ten rengim yazin esmer olabiliyor ama normalde ten rengim bugday rengi

ve sacimin rengini acmistim ayriyeten suan cok yipranik duruyor nasil duzeltebilirim ve siyah sac ,saclari yipratiyormu???

Bence bir kahve tonu kullanmalısın,bide bronz makyaj yaptınmı harika olur bak resim ekledim aşağıya

Back