Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi açmak

minessss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
28
0
6
Kayseri
saç rengim koyu kumral bir iki ton açılsın istiyorum ama doğal yollarla boyatmak istemiyorum yardım eder misiniz?

ilk seferde belli oluyor mu yoksa bir kaç kez denemek gerekiyor mu?

güneşte durdum yarım saat 2 3 gün falan uyguladım öyle açıldı tam açamayınca artık kimyasal yolları uyguladım zaten hiç bi zaman güzel değildi saçlarım mısır püskülü gibiydi kimyasalla daha beter oldu zeytinyağı falan uyguluorum artık

tabi bi de esnemeler kopmalar cabası oluyor çok kopma yaşıyorum kimyasal yöntemi uygulamanı tercih etmem uygulayacaksan da kesinlikle nisim şampuan var ondan kullandım çabuk uzadı saçlarım 1 ay bile geçmeden 3 santim uzadı aşağı yukarı

evet bende şimdi öğrendim öyleymiş kullanmamıştım papatya suyu kullandım bende ama tam açılmayınca kimyasal yöntemler artık

O zaman şunu da ekleyelim :) Saçın bir anda açılması saça çok zarar veriyor. İşini iyi yapan kuaförler maksimum 3 ton açıyor. Yani diyeceğim o ki yavaş yavaş saç yanmadan da sarışın olmak mümkün :)

ben doğal yollarla açmak istiyorum acaba yıpranır böyle tiftik tiftik olur diye korkuyorum

dogal yollarla saçın cok az açılır ben saçlarımı evde senelerce hatta en kotusu mavi tozla açıorm az yıpranıo ama sana oksidan onerdim o boyasız vurucagın için rengini daha cbk kırıcak yıpranmadan arastır bak anlarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…