saç rengim koyu kumral bir iki ton açılsın istiyorum ama doğal yollarla boyatmak istemiyorum yardım eder misiniz?
canım ben denedim oksijenli suyu denedim turuncu oldu ve çok yıprandı kısacık kestirmek zorunda kaldımoksijenli su açıo diye biliyorum
canım ben denedim oksijenli suyu denedim turuncu oldu ve çok yıprandı kısacık kestirmek zorunda kaldım
papatyayı kaynat sür saçına güneşte bekle o zaman benim 1 ton açmıştı en fazla açık kumral benim saçlarım
ilk seferde belli oluyor mu yoksa bir kaç kez denemek gerekiyor mu?
oksijenli su açıo diye biliyorum
Oksijenli su boyadan daha çok zarar veriyor yahu, sakın!
evet bende şimdi öğrendim öyleymiş kullanmamıştım papatya suyu kullandım bende ama tam açılmayınca kimyasal yöntemler artık
O zaman şunu da ekleyelim :) Saçın bir anda açılması saça çok zarar veriyor. İşini iyi yapan kuaförler maksimum 3 ton açıyor. Yani diyeceğim o ki yavaş yavaş saç yanmadan da sarışın olmak mümkün :)[/QU
zaten bende o şekilde yapma istiyorum artık düzelsin de saçlarım ordan sonra yapcam artık yani kmyasal en uzak durulması gerekn şey
ben doğal yollarla açmak istiyorum acaba yıpranır böyle tiftik tiftik olur diye korkuyorumsaçına %9 luk oksidan sür bekle nasıl açılıyo gör :)))
ben doğal yollarla açmak istiyorum acaba yıpranır böyle tiftik tiftik olur diye korkuyorum
dogal yollarla saçın cok az açılır ben saçlarımı evde senelerce hatta en kotusu mavi tozla açıorm az yıpranıo ama sana oksidan onerdim o boyasız vurucagın için rengini daha cbk kırıcak yıpranmadan arastır bak anlarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?