Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi açmak...

pln=)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
222
1
96
Ankara
kızlar saçları koyu kahverengi olupta doğal bişeyler sürüp rengini güneşte rengini açan oldumu hiç? :uhm:
saçı turuncu yapmadan açık kahverengi gibi yapıcak bir iki ton farkedicek bildiğiniz birşey varmı oksijenli su , papatya vs. turuncumsu yapıcaktır sanırım o da hoş görünmez başka doğal saç açma yöntemi var mı bildiğiniz? yardımcı olursanız sevinirim tatil planım var gidince denemek istiyorumda

aynı Sorun bendede var tatLm papatya topLadm 1-2 gün iÇerisinde denicem sonucu biLdiririm istersen :) benimde saçLarım koyu kahverenqi bakaLm nasıL oLucak :)

aynı Sorun bendede var tatLm papatya topLadm 1-2 gün iÇerisinde denicem sonucu biLdiririm istersen :) benimde saçLarım koyu kahverenqi bakaLm nasıL oLucak :)

güzel olur umarım yerimseniben burdan yazarsan sevinirim tatile gidicem orda birşeyler yapayım diyorum hazır güneşe çıkacakken kaydirigubbakcemile2

kızlar sitede okumuştum topladım yazmıs biriniz normal beyaz papatyayla olmuyo sarı alman papatyası yazmıslardı soyleyim dedim

ben oksijenli suyu denedim ve berbat oldu saçlarım kısacık kestirmek zorunda kaldım papatya suyu da pek işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…