• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi açma

yasminapdr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
72
0
16
Bilecik
Arkadaşlar merhaba.. saçımın rengi konusunda kararsızlığa düştüm. şu an saç rengim çikolata kahve ama baya koyu. açmak istiyorum rengi. kuaföre gidip açtırmak istemiyorum çok yıprandı saçlarım çünkü önceki açmada. ben hangi renk boyayla açabilirim rengini??

daha önceki saç açma işlemınden en az 6 ay geçmiş olmalı
sana önerım saçına ilk önce hındıstan cevızı yağı alıp sur 15 dk sonra palette saç açıcı al ve boya yarım saat 40 dk bekle sonra yıka. yıkarken ilk önce kremle yıka sonra şampuanla.
en son ne renk ıstıyorsan bır gun bekleyerek o rengi al ve dırek boya aldığın boya 8 veya 9 cıvarında olursa daha net bı renk olur

daha önceki saç açma işlemınden en az 6 ay geçmiş olmalı
sana önerım saçına ilk önce hındıstan cevızı yağı alıp sur 15 dk sonra palette saç açıcı al ve boya yarım saat 40 dk bekle sonra yıka. yıkarken ilk önce kremle yıka sonra şampuanla.
en son ne renk ıstıyorsan bır gun bekleyerek o rengi al ve dırek boya aldığın boya 8 veya 9 cıvarında olursa daha net bı renk olur

yazın açtırmıştım rengini. sanırım başka renk boyayla açılmaz. saç açıcı kullanmak da istemiyorum. açlarım çok zayıf zaten bir kere daha yaparsam ölür diye düşünüyorum. mesela kumral 7.0 alsa boyasam nasıl olur saçım sence???

7 saçlarında hiçbir değişiklik yapmaz. belli olsun istiyorsan 9 numaradan aşağı boyama korkma zemin koyu olduğu için bundada max. 2 ton açılır zaten

Back