Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengi acma korkusu (resimli)

Nilesmec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
123
8
98
43
selamlar kızlar benim sac hikayem biraz uzun aslında ama ben temmuz ayından itibaren yaptırdıklarımı yazayım sizin fikrinize cok ihtiyacım var.saclarımda gardierin 7.0 yogun kumralı vardı ve ben acık kullu kumral sevdasına kaptırdım kendimi ve kuafore resimlerle gittim bana paket atılmalı dedi tabi ilk yapıldıgında hoş gibiydi ama cilası aktıkca acıldı rendi çizgi çizgi gibi oldu bende gecen pazar kuafore gittim acık kullu kumral istiyorum dedim bana boya boyayı acmaz dedi bende bari uclar ile dipler aynı renk olsun dedim ve bana tamam boyadıgı renk koyu oldu biraz dusundugumden ben ertesi gün beyaz sabunla yıkadım biraz akıttım tabi sarılar cıktı biraz ışıltı gibi oldu ama hala bana koyu renk geliyor şimdi soruma geciyorum ben sacımı palette yogun açıcı ile açsam üstüne 7.1 boyasam sizce nasıl bir sonuc cıkar yada 8.1de olabilir yanma olurmu ki acaba

bu kuaforde boyandıktan sonraki hali istedigim rengin bikaç ton koyusu ama o ısıkta guzel gibi gelmişti

bunlarda ertesi gün sabah gun ışıgındaki rengi hayal kırıklıgı

Son düzenleme:
Saçını küllü değil içinde kızıl olan bi renkle boyamış malesef ve en gıcık olduğum şeydir. Taban rengin neydi işlem yapılmadan ?

Pardon okumamışum yazmışsınız. Saçınıza 1 hafta kadar bakım yapın 3 kere yapın hiç olmazsa ki yanma ihtimalini azaltın. Paletteyle açın ve küllü açık kumralla boyayın. Küllü kumral koyu çıkartabiliyor. Yine bakımınızı yapar toparlarsınız.

tesekkur ederim yorum icin sacimi simdiki tonundan 3-4 ton acip yani acik turuncu falan olmadan yikasam ustune tutarmi 7.1 yada 8.1 daha alacagim boyayada karar veremedim hangisinin kulu daha fazlaki acaba

8.1 çok koyu çıkar 7.1 kullan derim aktıkça güzelleşir birde saçında boyayı az tutma küllü renklerde çok tutulur. Loreal alabilirsin boyayı bence

boyalarım hazır 2 paket palette yogun renk açıcı aldım IL1 yani ve 2 pakette loreal preference 7.1 izlanda kumral aldım saçlarımda tabi aktı biraz alttan balyajlar ışıltı gibi çıktı sizce nasıl bir sonuc cıkacak cuma arkadasım gelicek yardıma bana şans dileyin kızlar :)

bayanlar saclarimi actim ustune 7.1 izlanda kumral boyadim ama sacim fazla turuncu hala simdi elimde kolestonun tup boyasi var 8.1 acik kullu kumral sitede arastirdim biraz kullu boya kapatir deniyor ama kimiside cila yapin diyor kararsiz kaldim sizce ne yapayim :26:

dogru düzgün yardım alamamama regmen ben elde ettigim sonucu sizinle paylaşmak istiyorum

evet en son koleston 8.1 tup boya ile boyadim ama koyu oldugu dusunup beyaz sabun ile biraz akittim boyayi boyle oldu gerci hala akiyor acici ustune oldugundan dolayi sanirim ve tesekkur ederim :)

cok teşekkür ederim sac hikayem yukarıdaki gibiydi en son halimin üstüne palete yogun açıcı ile actım turuncu bir renk oldu acık bir turuncu üstüne loreal recital preference 7.1 izlanda ile boyadım ama boyarken kou oldu gibi geldi tam bekleme süresi kadar beklemedim bu nedenle tam kapatmadı turunculukları bende 3 gnü sonra koleston 8.1 acık kullu kumral aldım tüp boya ama perfect değil .yıkarken baktımki çok koyu oldu yine bende 2 gün üst üste sabun ile akıttım boyayı biraz ve bu rengi aldı turunculuk cok kamadı yeşillenmede yok suanda memnunum şimdide düşünüyorum renk hosuma gitti ama ne renk oldu tam emin değilim dip boyası gelince napıcam

Aynen canım bende çok beğendim cidden güzel olmuş artık dibi gelince napıcaksın onu bilemiyorum

ama sundan kesinlikle eminim bidaha kolestin kullanmayacagim loreal 8.1 almayi dusunuyorum

kızlar suanda saç rengim tam olarak budur sizce ne renk oldu bu şimdi :) dipler gelince ne boyasamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…