tesekkur ederim yorum icin sacimi simdiki tonundan 3-4 ton acip yani acik turuncu falan olmadan yikasam ustune tutarmi 7.1 yada 8.1 daha alacagim boyayada karar veremedim hangisinin kulu daha fazlaki acabaPardon okumamışum yazmışsınız. Saçınıza 1 hafta kadar bakım yapın 3 kere yapın hiç olmazsa ki yanma ihtimalini azaltın. Paletteyle açın ve küllü açık kumralla boyayın. Küllü kumral koyu çıkartabiliyor. Yine bakımınızı yapar toparlarsınız.
cok teşekkür ederim sac hikayem yukarıdaki gibiydi en son halimin üstüne palete yogun açıcı ile actım turuncu bir renk oldu acık bir turuncu üstüne loreal recital preference 7.1 izlanda ile boyadım ama boyarken kou oldu gibi geldi tam bekleme süresi kadar beklemedim bu nedenle tam kapatmadı turunculukları bende 3 gnü sonra koleston 8.1 acık kullu kumral aldım tüp boya ama perfect değil .yıkarken baktımki çok koyu oldu yine bende 2 gün üst üste sabun ile akıttım boyayı biraz ve bu rengi aldı turunculuk cok kamadı yeşillenmede yok suanda memnunum şimdide düşünüyorum renk hosuma gitti ama ne renk oldu tam emin değilim dip boyası gelince napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?