- 24 Mayıs 2008
- 123
- 8
- 98
- 43
selamlar kızlar benim sac hikayem biraz uzun aslında ama ben temmuz ayından itibaren yaptırdıklarımı yazayım sizin fikrinize cok ihtiyacım var.saclarımda gardierin 7.0 yogun kumralı vardı ve ben acık kullu kumral sevdasına kaptırdım kendimi ve kuafore resimlerle gittim bana paket atılmalı dedi tabi ilk yapıldıgında hoş gibiydi ama cilası aktıkca acıldı rendi çizgi çizgi gibi oldu bende gecen pazar kuafore gittim acık kullu kumral istiyorum dedim bana boya boyayı acmaz dedi bende bari uclar ile dipler aynı renk olsun dedim ve bana tamam boyadıgı renk koyu oldu biraz dusundugumden ben ertesi gün beyaz sabunla yıkadım biraz akıttım tabi sarılar cıktı biraz ışıltı gibi oldu ama hala bana koyu renk geliyor şimdi soruma geciyorum ben sacımı palette yogun açıcı ile açsam üstüne 7.1 boyasam sizce nasıl bir sonuc cıkar yada 8.1de olabilir yanma olurmu ki acaba
bu kuaforde boyandıktan sonraki hali istedigim rengin bikaç ton koyusu ama o ısıkta guzel gibi gelmişti
bunlarda ertesi gün sabah gun ışıgındaki rengi hayal kırıklıgı
bu kuaforde boyandıktan sonraki hali istedigim rengin bikaç ton koyusu ama o ısıkta guzel gibi gelmişti
bunlarda ertesi gün sabah gun ışıgındaki rengi hayal kırıklıgı
Son düzenleme: