• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi açma kararsızlığım

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Kızlar uzun zamandır saç rengimi açmak istiyorum bunun için spreyler var 1.si "Sun in" bi sitede buldum sipariş de ettirdim ama ne hikmettir ki hala gelmedi onu iptal ettik :2: neyse 2.si "go blonder" adlı john frieda imzası taşıyan bi ürün buna bayılıyorum ama maalesef Türkiye'de satılmıyor alışveriş sitelerinde de bulamadım :14: 3.sü "ekstrait dora" bu watsonslarda var ama alsam mı almasam mı çok kararsızım :26: çünkü saçlarımda turunculuklar istemiyorum doğal bi sarı olmasını istiyorum daha önce boyayla açmıştım saçımı fakat istediğim sarı olmadı yine turuncumsu bişi oldu kızlar yardım ederseniz çok sevinirim bu arada spreylerin resimlerini ve istediğim tonu da koyayım :6: ;

(Bu kız saçını go blonder la açmış ve çok da güzel olmuş)
photo+%25282%2529.JPG

Ekstrait dora

20953.jpg

Go blonder

John+frieda+go+blonder+3.jpg

Sun in

p_sunin_main.jpg

Son düzenleme:
Kızlar uzun zamandır saç rengimi açmak istiyorum bunun için spreyler var 1.si "Sun in" bi sitede buldum sipariş de ettirdim ama ne hikmettir ki hala gelmedi onu iptal ettik :2: neyse 2.si "go blonder" adlı john frieda imzası taşıyan bi ürün buna bayılıyorum ama maalesef Türkiye'de satılmıyor alışveriş sitelerinde de bulamadım :14: 3.sü "ekstrait dora" bu watsonslarda var ama alsam mı almasam mı çok kararsızım :26: çünkü saçlarımda turunculuklar istemiyorum doğal bi sarı olmasını istiyorum daha önce boyayla açmıştım saçımı fakat istediğim sarı olmadı yine turuncumsu bişi oldu kızlar yardım ederseniz çok sevinirim bu arada spreylerin resimlerini ve istediğim tonu da koyayım :6: ;

(Bu kız saçını go blonder la açmış ve çok da güzel olmuş)
photo+%25282%2529.JPG

Ekstrait dora

20953.jpg

Go blonder

John+frieda+go+blonder+3.jpg

Sun in

p_sunin_main.jpg

canım bence açmalısınn..ben hayranım sarı saçlara, çok beğeniyorum.. eğer cidden işe yarıyo ise bende almak istedim şu an. ama sana sormak istediğim soru şu bnm saçımdA koyu kahve var. snn dediğin o şeylerden alıp kendim evde uygulasam açıldıktan snra istediğim renge boyasam tutar mı sencee :(

canım bence açmalısınn..ben hayranım sarı saçlara, çok beğeniyorum.. eğer cidden işe yarıyo ise bende almak istedim şu an. ama sana sormak istediğim soru şu bnm saçımdA koyu kahve var. snn dediğin o şeylerden alıp kendim evde uygulasam açıldıktan snra istediğim renge boyasam tutar mı sencee :(

İşe gerçekten yarıyor tutar tabiki neden tutmasın hatta bence üstüne boyamana bile gerek kalmaz çünkü bu ürünler boya gbi etki ediyor dikkat edersen açarsın illa istediğin bi renk olursa boyarsın mesela boyadın diyelim dip sorunuda çözülür fısfısı sıkıp saçını kuruttunda hemen açılıyor zaten daha fazla sarı istersen bi kere daha sıkıp bi kere daha kurutursun çok kolay ve sonuçları harika yani bak youtube'a yaz adlarını izle videolarını inanılmaz gerçekten :16:

Bi kaç örnek;

Bu sun-in kullanan bi kız
http://www.youtube.com/watch?v=FSY1fLna3VY

Bu da Go blonder(bayılıyorum şu ürüne ya)
http://www.youtube.com/watch?v=RVB8q9hRhSA

Şu da orjinal go blonder videosu
http://www.youtube.com/watch?v=Pxcm8YlQpTE

Son düzenleme:
İşe gerçekten yarıyor tutar tabiki neden tutmasın hatta bence üstüne boyamana bile gerek kalmaz çünkü bu ürünler boya gbi etki ediyor dikkat edersen açarsın illa istediğin bi renk olursa boyarsın mesela boyadın diyelim dip sorunuda çözülür fısfısı sıkıp saçını kuruttunda hemen açılıyor zaten daha fazla sarı istersen bi kere daha sıkıp bi kere daha kurutursun çok kolay ve sonuçları harika yani bak youtube'a yaz adlarını izle videolarını inanılmaz gerçekten :16:

Bi kaç örnek;

Bu sun-in kullanan bi kız
Sun-In Hair Lightener: Review and Demo - YouTube

Bu da Go blonder(bayılıyorum şu ürüne ya)
FINAL UPDATE on JOHN FRIEDA GO BLONDER SPRAY REVIEW - YouTube

Şu da orjinal go blonder videosu
SPONSORED: John Frieda Sheer Blonde Go Blonder - YouTube

canımmmmmm bu konuyu açtığından beriii senii sabırsızlıkla bekliyodummm.. :)) çok teşekkür ederimmmm saol tatLımmmm denicem sayendee kuaföre bir sürü para dökmeme gerek kalmadı..

canımmmmmm bu konuyu açtığından beriii senii sabırsızlıkla bekliyodummm.. :)) çok teşekkür ederimmmm saol tatLımmmm denicem sayendee kuaföre bir sürü para dökmeme gerek kalmadı..

Rica ederim bebişim yardım edebildiysem ne mutlu ben teşekkür ederim ilgin alakan için :17:

Go blonder'ın spreyini ben de çok arıyorum ama bulamıyorum bence de Türkiye'de yok henüz :( Benim saçlarım doğal hiç boyamadım ve kahverengi açık da değil koyu da tam bir kumral güneşte sarılıklar çıkıyor. Sizce extrait dora denemeli miyim ben küllü kumral istiyorum ama boyamak istemiyorum sizce bu ürün işe yarar mı yoksa saçım turuncu mu olur :s

Kızlar ben geçen yaz Extrait Dora ile saçımın rengini açtım ilk açtığımda saçımın rengi çok hoş bir sarı olmuştu ama sonradan yani bir 4-5 ay sonra saçımın rengi çok kötü bir renge dönüştü şimdi o rengi yazmak istemiyorum siz anlamışsınızdır. Saç rengim koyuydu belki ondan böyle bir renge dönüştü bilmiyorum. Ama sizin saç renkleriniz açık herhalde siz de böyle olmaz kızlar. :5:

Arkadaşlar ben de saçlarımı açma konusunda hem kararsız hem de acayip istekliydim.Sanırım 5 ay falan full arastırma yapmışımdır:D iLK Başta john frieda go blonder sprey almayı düşünmüştüm fakat Türkiyede yok sadece belli internet siteleri üzerinden satılıyo ve vergilerle normal fiyatının 2-3 katı falan oluyo.Sun in'in kendi sitesindeki fiyatı 50 tl ydi .Gel gelelim extrait doraya.. Saçlarım açık kumral sarıya arası bi şeydi açtıktan sonra sarılar çok hoş ve doğal durdu diyebilirim .2 kere kullandım ama ilk kullandığımda korkudan baya az kullanmıstım ya turuncu olur dıye allahtan olmadı.Kısaca bu ürünler hemen hemen aynı .Hepsinde hidroperoksit var genellikle saçınızın güneşte parlaması turuncu veya sarı alt tonluysa o yönde açılıyo.Extrait Dora dan memnun kaldım hem uygun diğerlerine göre hem de aynı işlemi görüyo.Cosmo home dan 23 tl aldım ve hala şişenin yarısı duruyo .İlk başta saçlarım uzun vve gür olduğu için yetmez demiştim ama gayet yetiyo arkadaşlar.İnş yardımcı olabilmişimdir ...:))

papatya saçrengini açmada inanılmaz etkili 3-4 kere yaparsanız farkı göreceksınız saçlarımızı papatya suyuyla yıkayıp güneşte kurutuyoruz tavsiye ederim

Back