Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi açılır mı?

Kingdom9821

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
537
1.712
23
Arkadaşlar benim saçlarım siyaha yakın koyu kahve ben saçlarımı iki seferdir bildiğiniz sarıya boyuyorum ilk boyamamda kızıl oldu ikinci boyamamda daha çok açıldı rengi açıcı sürmek istemedim saç zarar görmesin diye boyayı sürdükçe o rengi elde edebilir miyim edersem kaçıncı sefer de ederim

Kat kat boya sürmenin açıcıyla arasında bir fark göremiyorum. Bu şekilde 4 -5 kere daha uğraştıracak.

Sanmiyrm sadece dipler daha cok acilir ama uclar yine koyu kalir diplerin acildiysa eger uclarindada biraz renk kirilmistr bnce düsük vol gir sadece uclarini ac acilmaya yakinda diplere de sur biraz bekle ve yika acmak icin ust uste boya surmekte acici kadr yakacaktir acicinin icine birazcik sac kremi koy cok yipranmaz ozmn

Arkadaşlar benim saçlarım siyaha yakın koyu kahve ben saçlarımı iki seferdir bildiğiniz sarıya boyuyorum ilk boyamamda kızıl oldu ikinci boyamamda daha çok açıldı rengi açıcı sürmek istemedim saç zarar görmesin diye boyayı sürdükçe o rengi elde edebilir miyim edersem kaçıncı sefer de ederim
Benimde oyleydi dip boyayla 40 volumle boyaman gerekir ama illa bakirlik cikio bende actim yakmadan basardm hatta konu actim inceleyebilirsin turuncudan sariya gecme yontemim die.zarar oylee görmedi.dipleri boyayla biyadigimda acmadan senin dedigin gbi sari olur dedm yani oluodaa bakirlik dorelik oluor bir baktm turuncu yansimalari cok oldu okdrda kullu renk biyadm turuncu azaltici koydm yok gecmedi actm duzgunce titizlikle oylee oldu düşün

Açılır kaç aşama olacağına sen karar vereceksin boyadığın sarının daha açık tonu var sa bu sefer ona boyayabilirsin ikinci aşamada ne ton oldu ona göre sarı renk boya markalarının arkasına bakarak senin saçını hangi tona çevirebilir aşağı yukarı bakabilirsin yada aynı renge boyamaya devam edebilirsin

Açılır kaç aşama olacağına sen karar vereceksin boyadığın sarının daha açık tonu var sa bu sefer ona boyayabilirsin ikinci aşamada ne ton oldu ona göre sarı renk boya markalarının arkasına bakarak senin saçını hangi tona çevirebilir aşağı yukarı bakabilirsin yada aynı renge boyamaya devam edebilirsin
Öyle yapıyorum renge yaklaştım sayılır

F979847D-BE32-4FF2-9A85-176DC369E7F2.jpeg

Bu marka kestirme bir yol olabilir en açık sarı ton evde boyanan markalarda bunda var diye biliyorum şimdiki boyamanı bu marka ile yapabilirsin

Mor şampuan var toptancilarda ,kozmetik satan yerlerde o sacinin kizilligini akitir

Ya bunun aynısını ben kuaförüme sordum. Kendimi bildim bileli saçım siyah, kendi saçlarımda koyu kestaneydi.. güneşte açılıyordu bana gitmedigi icin siyaha boyattım saçlarımı. Şimdi bende yumuşak geçişli şekilde dipler siyah uçlara doğru lacivert-mavi istiyordum. Kuaförüm de hemen açılmaz saçın mafolur, siyah zaten dönüşü zor. Yavaş yavaş açılır dedi, zamanla.. İşe yarıyor mu yöntem gerçekten

X