Umarım prp ve mezoterapi işe yararKızlar ben 9 aya yakındır şiddetli bir saç dökülmesi yaşıyorum. İlk aylar günlük 800 900 teli bulan saç dökülmem şuanda günlük 150 civarı. Asıl sorun dökülen saçlarımın çıkmaması. Çıkmayı başaranlar da birkaç cm uzayıp tekrar dökülüyor. Yenileri çıkmayan ve dökülmeye devam eden saçlarımın çok zamanı kalmadı. Bunun nedeni kullandığım sivilce hapları, ben zoretanin kullandım. Yaşadığım durumu yaşayan çok kişi var ama net bir yazı yok. Vitamin değerlerim hormon değerlerim çok iyi. 6 aydan fazladır vitamin desteği alıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum yine de işe yaramadı. Dökülme başlamadan önce parmaklarım saçlarımın içinden geçemeyecek kadar gür ve sağlıklıydı, çok güzel saçlarım vardı benim şimdiyse kellikten kafa tasım gözüküyor. Son çare saç mezoterapisi ve prpye başladım. Henüz 1 seans gittim, etkisini 4.seanstan sonra alırsınız diyorlar. Umarım her şey güzel olur. Sonuç almaya başladığımda güncelleme yapacağım.
bursa seansları 1000 tlUmarım prp ve mezoterapi işe yararhangi sehirdesiniz seansı ne kadar ben de düşünüyorum
Ayrı ayrı 1000 TL mi ikisi toplam mıbursa seansları 1000 tl
ayrı ayrıAyrı ayrı 1000 TL mi ikisi toplam mı
9 aydamı böyle oldu?Kızlar ben 9 aya yakındır şiddetli bir saç dökülmesi yaşıyorum. İlk aylar günlük 800 900 teli bulan saç dökülmem şuanda günlük 150 civarı. Asıl sorun dökülen saçlarımın çıkmaması. Çıkmayı başaranlar da birkaç cm uzayıp tekrar dökülüyor. Yenileri çıkmayan ve dökülmeye devam eden saçlarımın çok zamanı kalmadı. Bunun nedeni kullandığım sivilce hapları, ben zoretanin kullandım. Yaşadığım durumu yaşayan çok kişi var ama net bir yazı yok. Vitamin değerlerim hormon değerlerim çok iyi. 6 aydan fazladır vitamin desteği alıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum yine de işe yaramadı. Dökülme başlamadan önce parmaklarım saçlarımın içinden geçemeyecek kadar gür ve sağlıklıydı, çok güzel saçlarım vardı benim şimdiyse kellikten kafa tasım gözüküyor. Son çare saç mezoterapisi ve prpye başladım. Henüz 1 seans gittim, etkisini 4.seanstan sonra alırsınız diyorlar. Umarım her şey güzel olur. Sonuç almaya başladığımda güncelleme yapacağım.
çok ucuzmuş buraya göre ne marka kullandıklarıymış önemli olanUmarım fayda görürsünüz. Lütfen burayı beslemeyi de unutmayın
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Prp 250 mezoterapi 500 lira Şanlıurfa da ki fiyatlar böyle.
evet 9 ayda geldiğim hal asla yeni saçım çıkmadığı ve dökülme durmadığı için halim kötü erkek tipi veya genetik değil tamamen sivilce ilacının yan etkisinden kaynaklı9 aydamı böyle oldu?
Birde doktora gittinizmi erkek tipi dökülmemi?
Hiç sormadım markasını. Henüz karar da vermedim diye arastirmadim.çok ucuzmuş buraya göre ne marka kullandıklarıymış önemli olan
ben pazartesi 4.seansa gidicem artık dökülmesinin durması gerekiyor burayı güncellerim yineHiç sormadım markasını. Henüz karar da vermedim diye arastirmadim.
ilk ay her hafta sonra 3 ayda 1 seans daha sonra saç toparlayınca 6 ayda 1 seansayda 4 kere mi yok sa her ay 1 kere mi prp yaptırıyorsunuz
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim Bursa’da hangi doktora gidiyorsunuz ben de Bursa’da yaşıyorum ben bir yere Mezoterapi yaptırıyorum ama açıkçası bence iyi değil kendime farklı bir yer arıyorumKızlar ben 9 aya yakındır şiddetli bir saç dökülmesi yaşıyorum. İlk aylar günlük 800 900 teli bulan saç dökülmem şuanda günlük 150 civarı. Asıl sorun dökülen saçlarımın çıkmaması. Çıkmayı başaranlar da birkaç cm uzayıp tekrar dökülüyor. Yenileri çıkmayan ve dökülmeye devam eden saçlarımın çok zamanı kalmadı. Bunun nedeni kullandığım sivilce hapları, ben zoretanin kullandım. Yaşadığım durumu yaşayan çok kişi var ama net bir yazı yok. Vitamin değerlerim hormon değerlerim çok iyi. 6 aydan fazladır vitamin desteği alıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum yine de işe yaramadı. Dökülme başlamadan önce parmaklarım saçlarımın içinden geçemeyecek kadar gür ve sağlıklıydı, çok güzel saçlarım vardı benim şimdiyse kellikten kafa tasım gözüküyor. Son çare saç mezoterapisi ve prpye başladım. Henüz 1 seans gittim, etkisini 4.seanstan sonra alırsınız diyorlar. Umarım her şey güzel olur. Sonuç almaya başladığımda güncelleme yapacağım.
ben de bursada beğenmediğim için istanbulda tedavi aldım sizin sorununuz da zoretanin kaynaklı mıM
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim Bursa’da hangi doktora gidiyorsunuz ben de Bursa’da yaşıyorum ben bir yere Mezoterapi yaptırıyorum ama açıkçası bence iyi değil kendime farklı bir yer arıyorum
Selamlar aynı süreçleri yaşadık diyebilirim. Hep formu okudum o süreçlerimde bi çözüm aradım çok şükür kendi araştırmalarımla çözüm buldum ve içimden hep çözüm bulursam paylaşacağım herkes şifa bulsun dedim çünkü kadınlar için gerçekten aşırı zor bir psikoloji resmen yıkım. sürecimi anlatıyorum 8 ay zoretanin kullandım son ayda 90 mg'a kadar çıktık ve ben 55 kg bir kadınım. Bu süreçte siyah noktalarım bile gitmedi doktor da şok oldu sadece büyük sivilceler çıkmadı o kadar zaeten benim cildim aşırı sorunlu değildi kısacası boşa kullandım. inanılmaz zararlar verdi bana, ilaca ekim 2022 de başladım, mart 2023te saç dibimde fındık kadar bi şey oluşunca bıraktım çok korktum doktora gittim, bi ilaç verdi onu sürünce kurudu o kuruyup dökülürken bir sürü saçımı da kökünden aldı benden. sonra saçlarım kökünden dökülmeye başladı, inceldi tüye döndü. zaten ince telli olan saçlarım (ki ince sanıyordum bu saçı gördükten sonra kalın denirKızlar ben 9 aya yakındır şiddetli bir saç dökülmesi yaşıyorum. İlk aylar günlük 800 900 teli bulan saç dökülmem şuanda günlük 150 civarı. Asıl sorun dökülen saçlarımın çıkmaması. Çıkmayı başaranlar da birkaç cm uzayıp tekrar dökülüyor. Yenileri çıkmayan ve dökülmeye devam eden saçlarımın çok zamanı kalmadı. Bunun nedeni kullandığım sivilce hapları, ben zoretanin kullandım. Yaşadığım durumu yaşayan çok kişi var ama net bir yazı yok. Vitamin değerlerim hormon değerlerim çok iyi. 6 aydan fazladır vitamin desteği alıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum yine de işe yaramadı. Dökülme başlamadan önce parmaklarım saçlarımın içinden geçemeyecek kadar gür ve sağlıklıydı, çok güzel saçlarım vardı benim şimdiyse kellikten kafa tasım gözüküyor. Son çare saç mezoterapisi ve prpye başladım. Henüz 1 seans gittim, etkisini 4.seanstan sonra alırsınız diyorlar. Umarım her şey güzel olur. Sonuç almaya başladığımda güncelleme yapacağım.