Saç Uzatma Yöntemleri sac örerek

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Kizlar ben bunu cok duyuyorum sac örerek sac cabuk uzarmis..
Dogru mu?? Hic sahit oldunuz mu.. Cünki köydekilerin saclari hep uzun ve örgülü.

Dogru mu?? Hic sahit oldunuz mu.. Cünki köydekilerin saclari hep uzun ve örgülü.

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama ben yaklaşık 1 yıldır saçlarımı örüp yatıyorum(düzenli olarak) ama gözle görülür bi uzama olmadı. belki de saç yapımdan kaynaklanan bi şey ama ben de böyle.. :)

bende hep örerim cnm elektriklenmesini önler özellikle banyodan sonra.. saçlarım normal şekilde uzuyo extra bi katkı sağladığını sanmıyorum.. köydekilerin saçlarının uzun olma meseleside şundan bence bizler gibi saçlarıyla çok uğraşıp sabırsızlıkla uzamasını beklemiyolar aslında saçı kendi haline bırakmak en iyisi ozaman çabuk uzadığını farkederiz bi ara ben saçlarımı hep kısa kestirirdim omuz hizasında hiç sevmezdim uzun çabuk uzuyo diye sürekli kestiriyodum yani şimdi ise uzasın diye bekliyorum

canım saçlar örüldüğü zaman daha az yıpranır,derli toplu olduğundan dolayı iki de bir de ellemeyiz ve dolayısıyla daha az dökülür.belki bu yüzden daha sağlıklı olabilir.ama uzamaya katkısı olacağını sanmıyorum

Arkadaşlarım saç örgüsü saçı uzatır. bunu ben kendim bizzat deneyerek yaşadım ve o kadarda eminim. AMA NASIL? saçlarınızı tek atkuyruğu örgüsü yaptığınızda uzayıp uzamadığını anlamazsınız. saçlarınızı tek tek örmeniz gerekiyor (zenci örgüsü denilen örgü stili) vaktiniz varsa kendiniz örün ki ben çalışıyorum akşam eve gittiğimde örmeye başlıyordum 2-3 günümü alıyordu. altlardan örmeye başlayın ve kesinlikle örerken örgüleri sıkı örün. uçlarına tuhafiyelerde bulunan yada parfümeri yada işte toka satan herhangi bir dükkanda bulunan lastikler ufak minicik paket lastiğine benziyor renklisi de var siyah-beyazı da onlardan takın. ben saçımı ördüğüm zaman en az 1 ay açmıyordum örgüleri. şimdi diyeceksiniz ki yıkamıyor muydun kafanı? evet yıkıyordum saçlarımı tabi ki yıkanabiliyor. saçlarınızın uzadığını örgülerinizin diplerinin bollaşmasından anlayabilirsiniz. ama maksimum 2-3 cm uzuyor. birde biraz kepek sorunu oluyor - ki- bu da saçınız devamlı örgülü kalığından dolayı haliyle olan bir şey. uzun zamandır örmüyorum saçlarımı ama en kısa zamanda tekrardan örmeye başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…