Saç önlerimi kısa süre önce boyatmama rağmen turculuk var

Derinx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
64
16
Arkadaşlar bisey sorucaktımda ben geçen hafta pazartesi günü saç önlerimi sarıya boyattım yani kahkülümü ve yanlara 2 3 tane balyaj attırdım ama saç diplerimde bi turunculuk var yani hani ne yapmam lazım mor şampuanda kullanmadım yani sipariş ettim daha gelmedi saçlarım suan böyle napıcam fikri olan varsa yorumlara yazsın saç cilasımı yaptırmam gerekiyor yoksa tekrar boyatmammı lazım? İlk defa boyattımda yardımcı olurmusunuz saçlarım sipsiyahtı açtılar işte sarıya, böyle turunculasma oldu. mor sampuanda kullanmadım hani bayram telaşından alamamıstım ne yaptırmam lazım cilamı yaptırıcam yoksa tekrarmı boyatıcam eğer boyatıcaksamda kaç gün sonra boyatıcam saçımın kopmaması icin.

Eklentiler

• IMG_20230427_143150.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230427_143146.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230427_143143.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 63
O kısmı tam açamamislar o yüzden turuncu kalmış. Kuaförün onu tekrar düzeltmesi gerek. Ayrıca mor şampuan anlık ise yarar yani devamli kullanmak gerek...

Kuaför tekrar saç acısı ile açması gerekir tam kalıcılık isterseniz tabi çünkü cila kalıcı değil. Cila yaptırsananiz iki hafta kalıcılık süresi en fazla

Peki kaç gün sonra gideyim 1.5 hafta oldu hani simdi açılırsa yanar saçım
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum kuaförlerin dediğine göre genelde 2 hafta bekleyin diyorlardı hani çok da dibi gelmesin saçınızın renk farklı olmaması
açısından dinlendirme sırasında, tabi kuaför değildim ama 2 hafta tamamlanınca bi kuaförle görüşmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…