Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Onarımı için doğal yöntemler önerir misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zeynepmerveg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
87
0
36
İstanbul
Selam kızlarrr cok moralım bozuk yaa bana yardım edın lutfeeenn lutfeeen ((((((((((

Saclarımı uc dort kere on bes gun bır ay arayla boyattım hep sonunda ıstedıgım renk oldu ama cok da yıprandııı artık dıp boya yaptırcan dedı kuaför saclarına yogun bakım yapman lazım dedı acıkcası kımyasal hıcbısey ıstemıyorum artık bır ıkı aydır elseve komple onarıcı 5 etkılı serıden kullandım memnunum ama yeterlı dgıl sımdılık nolur bana dogal yontemlerden bahsedermısınız sımdı de badem yagı surdum beklıorum sacıma kızlar nolur okuyup gecmeyın bısey yazın

canım benımde saclarım yıprandı ve dokuldu buyuzden dolayı normal sac bakım kremlerı suruorum banyo sonrası ve yenı saclarda cıksın dıye ılk sarımsak yagı surdum vee cıktı neden art artda ettırdınkı

dökülme sorunum yok canım bnm sadece yıpranık ıste ne bılım bu sefer tutturcam umuduyla boyadım da boyadım hay yapmaz olaydım tamam saclarım cok guzell ama ucları dört parmak falan kesilmek ıster ya kıyamıyorum yok kestırmem dogal maskeler arıyorum

Canım link vermek yasak o yüzden konuyu veriyorum; Yanmış, Yıpranmış, Kuru Saçlara Bakım Suyu Tarifi
Bu konudaki tarifi denersen eminim işe yarayacaktır. Ayrıca ve ayrıca, Gliss Ultimate Repair serisini önemle tavsiye ediyorum. facebook.com/GlissTurkiye adresine göz atarak kullanıcıların yorumlarını gözden geçir. Eminim kullanırsan faydasını görürsün.

ayy canım cok cok coookk tesekkur ederım ınanırmısın aklımdan gecıyodu o seri ama guvenemıodum yarın ılk ısım alıcam valla o maskeyıde yapcam ayrıca badem yagı yapcam bakalım yogun bı bakıma gırdım tekrar saol canım.

En iyisi bence zeytinyağı,şayet kokusuna dayanırım diyorsan yumurtada sürebilirsin..Arkadaşım yapıyordu ve memnundu..Ama bence en bilindik eski düzen zeytinyağı..Ben denedim memnun kaldım..Saçları parlak ve yumuşacık yapıyor..

hımmm duymustum canım acıkcası yumurtanın kokusuna dayanamam zeytınyagıda tek basına bı ıse yarıgcagnı sanmıyorum gecıcı yumusaklık verebılır :97: saol tatlımm cvp ıcın :)

bence o serumlar bakım kremleri faso fiso kısa süre düzeltiyor bırakınca daha beter yıpranıyor saçlar...
nasıl ki vücudun bi onarım mekanizması var ve sürekli dışardan bi destekle bunu sağlayınca vücut o işlevi yavaş yavaş kaybediyor saç için de bence aynı durum geçerli..alıştırıyoruz kimyasala sonra tiftik gibi,yanmış,yıpranmış saçlar...ananelerimizin saçında kırık mı vardı?annelerimizin saçı ne zaman döküldü?cevap veriyorum hiçbirzaman.neden çünkü evde doğal bakım yapıyorlardı...ben kendimi bildm bileli ananem saçına kına yakar ve içine ceviz yaprağı,çay suyu karanfil gibi şeyler atar.hiçbir boya da o renk kadar güzel olmaz üstelik aylar geçse de parlak ve sağlıklıdır.ben de bazen boya kutularındaki renklerin cazibesine dayanamayıp boyuyorum ama sonuç hüsran oluyor
sana önereceğim şey badem ve zeytinyağıdır...kaç saat tutabiliyorsan tut saçında ama saçını sıcak tut...
bir de sinemakili karışımı biliyorsundur onu yapabilirsin hem uzatır hem kendine gelir saçın..
ve de saçını boyatma uzun süre

yeni şeyler duyunca olac gıbı gelıyor ya umutlarım yeserdı yıne herkes tek care kestrmek falan dıyodu ama yılmicam canım önerilerin ıcın tesekkur ederım cok :) yok boyatmam ama dip boya mecburen yapcam cok acık sarı cunkı sacım:26:

Badem yağı ve zeytinyağı. Mikrodalgada veya benmari usulü ısıtıp sür, dayanabildiğin kadar beklet. Sülfatsız şampuan veya bebe şampuanıyla yıka. Bırak kendi kendine kurusun

Bunun dışında hindistancevizi veya jojoba yağını da banyodan sonra kırık yerlere az az sür. Diğer yıkamaya kadar kalsın, saç emiyor zaten yıpranıksa

diğer arkdalarında söledıklerı maskelerı yaptım cnm kurusun bakcam gercı ılkınde fark olmaz ama olsun bu arada gliss ultrA repair adlı sampuanla sac kremını aldımkullandım bakalımmm..tesekkr ederm cvp ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…