Saç Kesim Şekilleri saç modelleri(resimli) yardım edermisiniz ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul

merahba arkadaşlar böyle doğal ve aşırı düğüne gider gbi olmayan dalgalar istiyorum bana maşasız bir şekilde nasıl elde edebilirim yardımcı olurmsuunuz ?saç şekillendirici kremim var bypasse onla mesela dalga kolay oluyo yardımcı olurmusunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:

doğal bigudi yapmak için birşey çıkmış

bu sitede var bende alıcam videoda kız yapıyo 15 dk da sprey sıkırak sarıyo uygulaması basit kendi saçın doal gibi duruyo çookk beğendim ilk iş alcm fiyat ak akçe.com arama motoru en düşük fiyatı bulabilirsin

açılmadı tatluım ?

canim bu sarisin olan bildigin daginik sac valla
benim sac yapim boyle ne duzdur ama tam dalgalida degildir yanii ayni bu resimdeki gibi
yataktan kalkmis halim budur yanii
birseyle boyle daginik elde edilebilir mi bilmiyorum bence bigudiyle yada masayla bile yapsan
daha derli toplu bukleler elde edersin ki cok abartmadigin surece bence hos olur dugune gidiyormussun gibi olmaz

sarışın olanın saçı denizden çıkıp doğal kurumuş hali gibi,
kuzenimin saçları böyle oluyordu, hatta denizden sonra akşam duş alırken saçlarını yıkamaz tuzlu tuzlu gezerdi saçı bozulmasın diye

evet evet
birde o tuzlu sudanmidir nedir denizden cikinca daha da bir kivriliyor kuruyunca

cnm tuzlu sertleştiriyor saçları ondan dalgalı güzel duruyor, normalde de tuzlu su sıkmalı aslında saçlara

anaa vallaha miii
ay bide tuzlu tuzlu nasil gezcem ki oyle sertlesiyorda saclar dokununca guzel olmaz kii
ama bir haftasonu denicem kesinnn

anaa vallaha miii
ay bide tuzlu tuzlu nasil gezcem ki oyle sertlesiyorda saclar dokununca guzel olmaz kii
ama bir haftasonu denicem kesinnn

dene dene, ben tatile çıkıyorum cuma tuzlu nasıl oluyodu benim saçlarım hatırlamıyorum:26:
bu sefer dikkat edip bakıcam, güzel olursa denerim bende tuzlu suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…