Gelinbaşı ve Gelin Tacı Saç Modeli

KeNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
177
87
48
SaçLarım çok seyrek ve çokk ince teLLi, saç teLi değiL de tüy gibiLer hatta, nişan - düğün kabusum oLdu saçıma napabiLirim diye. Şimdi bir sürü ek faLan var ama onLar sadece arkaLar için ve miktarda etkiLi, ben saçımın daha çok önünü ve üstünü peruk takmadan nasıL haLLederim diye düşünüyorum, taç takıp duvak taksam tam açık kaLan kısmı seyrek, kuaförden biLe utanıyorum ne modeL yaptıracam ki, bu benm en büyük kompleksim, napabiLirim yardım edin Lütfen, saçı seyrek oLan varsa nişanda düğünde ne yaptı resimLerine bakabiLir miyim :'( ..

ahh canımmm çok üzüldüm.. neden utanıyorsun ki. git kuaföre sor bence. ne yapılabilir .o sana daha güzel bilgi verir..

Dur canım bozma moralini mesela krepeli topuz yaptırsan veya postiş taktırsan?
Şimdi herkes kullanıyor postişi saçı uzattığından topuzlarda avantaj sağlanıyor hemde saç gür görünüyor..

saç fıberi kullanabılırsın oldukça etkılı görunuyor netten baktımda arkalar içinde postiş çıtçıt falan hallledılır bence duğunden sonra bır oktorada görun belkı vıtemın eklıklığı falan vardır ondan dökuluyordur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…