Saç Kesim Şekilleri saç modeli :((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
44
saçlarım çok yıprandı kestirmek istiyoruum kısa bir model düşünüyorum ama minyon tipliyim dahada çocuksumu durur diye kararsızım ne yapsam acaba :KK43:((

Bence çok kısa kestirme küt, omuzlarda kestir
Çocuksu değil hatta daha bile olgun görünebilirsin

yok canım çocuksu olmazsın ... önemli olan nasıl bir model kestireceğin ... bob modeli kestir bence :KK31:

kütü bende düşünüyorum aslında ama aslında çok fön çekebilen biri değilim saçlarımda çok zor şekle giriyor hafif dalga var fön tutmuyor ,
bob modelini araştıracağım ,
saçlarım şuanda omuzlarımdan çok az aşağıda röfle vardı üzerine defaarca boya yaptım istediğim rengide bulamadım aslıanda yıprandı saçlarım alt tarafları kazık gibi :KK43:(

Ne kadar kısa sac kullanabılecegıne baglı canım omuzlarında bı model dusunurmusun yada dıger arkdaslarının dedgı gıbı küt bir modelde deneyebılırsın...

kısa saç her zaman daha kullanışlı ve daha rahat. arkası kısa önü uzun olan modeller çok moda ve güzel de duruyor benim saçım da öyle ve gören herkes çok beğeniyor. yerinde olsam hiç düşünmeden kestirirdim. kısa saç kadını her zaman daha modern gösteriyor.

hayır canım aksine cocuksudan ziyade masum ve güzel durur.benimde saclarım belimi geciyordu bi anda kısacık kestirdim bob modeli iyikide kestirmişim uzun sac sinüzite sebep oldu yıkadıktan sonra kurutmadığım için:KK43: modeller yardımcı olur umarım
$keira-knightley-short-bob-01.jpg
$lily-allen-kut-sac-modeli.jpg
$bopsacmodeli4.jpg

Şebo'nun erkekler ağlamaz klibindeki saçının boyunda ve modelinde kesebilirsin bence ben orda çok beğendim saçlarını Şebo'ya yakışmış sana yakışır mı bilemeceğim ama

kısa saçlar çook güzel oluyor. tekrar uzatacağın zaman zorlanıyorsun ama kısanın mizacı bi farklı $Screen shot 2011-07-15 at 1.27.40 PM.png $Screen shot 2011-07-15 at 1.50.27 PM.png $Screen shot 2011-07-15 at 1.51.48 PM.png bunlar benim beğendiğim modeller:)
$_MG_0157 copy.jpg $_MG_4963.JPG $IMG_0317.JPG bunlar da benim kendi fotolarım farklı modellerde.. işte öle böle simanın nasıl değişip değişmediği konusunda fikir versin diye ekledim..... kısa saç candır...

X