Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben çok uzun bir süre uzun saç kullandım, saçlarım belimde ve gür ama artık bakımıyla uğraşmak istemiyorum. Saçlarım dalgalı ama sürekli fön çekmekten ve maşa yapmaktan yıprandı, acaba kullanışlı olur mu bu model?
pişman olrusun gürse olmaz sana diyeyim bir ara ben de bob tarzı deneyeyim dedim ama vazgeçirdi kuaförüm beni...bence iyi düşün sonra kaliteli çıt çıtlar nerde diye başlık açarsın:)
Saclarin uzunsa kestirme bence cunku uzun sac kullanablar bir sure sonra saclar yiprandigi icin veya ugrasmaktan biktiklari icin kestiriyorlar . Ben ilk gruptanim ve ben saclarimi fotograftaki gibi kestirmstm cunku benim saclarimi yikyip kurttgmda aynen resmdeki gibi olur. Bir sure sonra sonra sklmaya basladim ve evdeki kaynaklari alip kuaforun yolunu tuttum . Ayrica sacin kisa oldugnda daha cok ugrasyosn ve daha cok masa fone ihtiyac duyuyosn bence cnku seklini gostermyo
Geçmişte kulak hizasında küt model çok kullandım, bunun farkı katlarının olması. Bir de yüz şekli de zamanla değişiyor o zaman daha toplu bir yüzüm vardı şimdi biraz daha zayıf. Bu arada ne kadar çirkin olursa olsun çıt çıt vs. tarzında doğal olmayan şeylerden hoşlanmıyorum. Yirmi altı yaşımdayım bir kere bile boyatmadım saçlarımı. uzun saçtan kurtulmak istememin sebebi de artık o saçtaki maşa ve fönden hoşlanmamam.