• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saç modeli önerisi olan ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

senem7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
28
0
86
39
İstanbul
kızlaaar saclarım şuan belimde ve ben sıkıldım uzun sactan kestrmek istiyorum yüz şeklim yuvarlak sizce nasıl bi saç modeli olablr omuzlarımda fln düşünüyorum bde küt kesimli yani düz katsız bütün ucları aynı boyda istiyorum önerisi olan vrmı paylasabilrmi ??

canım benimde sacım belimde kuaföre gittim ama kestirmeye kıyamadım kat verdirdim bence kestirme kat verdir .böyle kkat kat olsun arkası oval ya da üçgen gelsin bide azcık incelttir tamam olur.o kadar saça kıyamam ben yaa:20::2:

canım benimde sacım belimde kuaföre gittim ama kestirmeye kıyamadım kat verdirdim bence kestirme kat verdir .böyle kkat kat olsun arkası oval ya da üçgen gelsin bide azcık incelttir tamam olur.o kadar saça kıyamam ben yaa:20::2:

off cnm varya aynen ama sıkıldım hep uzundu ama kıyamıyorum ya kaç kere vazgectm ...ama düz kesim çok istiyorm çok hosuma gdiyo yüzüme yakısrmı blmiyorum :26:

ya eğer kestirmeye kararlıysan sat bari de para alırsın en azından biraz.ben satmayı dusunmustum ama hiç satabileceğim yer bulamadım.ama eger sacın uzunsa ve saglıklıysa baya para veriyolarmış:D

ya eğer kestirmeye kararlıysan sat bari de para alırsın en azından biraz.ben satmayı dusunmustum ama hiç satabileceğim yer bulamadım.ama eger sacın uzunsa ve saglıklıysa baya para veriyolarmış:D

evet bnde duydum da okdr sağlıklı değildir almazlar yani maşa fln yapıyorm sürekli :)

kızlaaar saclarım şuan belimde ve ben sıkıldım uzun sactan kestrmek istiyorum yüz şeklim yuvarlak sizce nasıl bi saç modeli olablr omuzlarımda fln düşünüyorum bde küt kesimli yani düz katsız bütün ucları aynı boyda istiyorum önerisi olan vrmı paylasabilrmi ??

bob modelini deneyebilirsin canım su anda cok moda olan bır model.ense tamamen acık arkalar kısacık onler uzun olan model

omuzlarda yada biraz daha uzun istyorum

Valla canım ıcınden gecıyorsa hıc dusunme kestır bende senın gıbı kararsızdım hatta senın gıbı duz katlı bı kesım dusunuyordum ama ben kısa küt kestirdim hos bi değişiklik oldu sende omuzlarına degecek gibi tek katlı bi kesim dene bence içinde kalmasın ...:34::34:

bence çok kestirme belindeyse eğer kol dirseklerine kadar kestir.. arkadan bakınca uçları dümdüz olsun yandan bakınca uçları aşağı doğru kat kat insin.. yüzün yuwarlak ya yan katlar biraz küçük qösterebilir yüzünü.. ayy çok qüzel olur.. :66: ha bi de saçların nasıl düz mü kıwırcık mı dalqalı mı??? ona qöre kestir yani..

canım yaa keşke resmini koysaydın sana daha doğru fikir verme şansımız olurdu ama sanırım sen saçlarını kestirme konusunda oldukça kararlısın bence nasılsa saçların sağlıksızlaşmış bari kısalt iyice derim ben hem bakım yapar daha sağlıklı uzatırsın hayatım ama dediğimm gibi resmin olsaydı sana daha düzgün bir fikir sölenebilirdi mümkünse koy resmini bakalım hepberbaer karar verelim olma mı ;))

canım yaa keşke resmini koysaydın sana daha doğru fikir verme şansımız olurdu ama sanırım sen saçlarını kestirme konusunda oldukça kararlısın bence nasılsa saçların sağlıksızlaşmış bari kısalt iyice derim ben hem bakım yapar daha sağlıklı uzatırsın hayatım ama dediğimm gibi resmin olsaydı sana daha düzgün bir fikir sölenebilirdi mümkünse koy resmini bakalım hepberbaer karar verelim olma mı ;))

tmm cnm ekliyrm hemen :)

$65491_1717243300715_1527235038_1732113_6652656_n.jpg

sol taraftaki bnm ama suan dha uzun saclrm

bob modelini deneyebilirsin canım su anda cok moda olan bır model.ense tamamen acık arkalar kısacık onler uzun olan model

Sakın yakışmaz deme :20: Benim de yüzüm tombiş yusyuvarlak bi şey hatta :76: Upuzun belime kadar saçlarım vardı ve aniden kestirdim bu modelde ve o kadar yakıştı ki anlatamam. Bildiğin saçlarımı uzatmak istemiyorum artık. O kadar saçı taşımak varoşluk gibi geliyor bildiğin :9: Ayrıca benden sonra cesaretlenip 2 arkadaşım daha saçlarını aynen kısacık kestirdi ve şu an ikisi de vazgeçemiyo. Karar senin tatlım :21:

Son düzenleme:
$rihanna-bob.jpg

bu model çok güzel bence eşim beğenirse bende böylşe kestirmeyi düşünüyorum :97:

bence kestirceksen kesinlikle saçlarından çıtçıt yaptırt benim de saçlarım belimde ileride kestirdiğimde çıt çıt yaptırtıcam ben de :)

Back