Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde sacım belimde kuaföre gittim ama kestirmeye kıyamadım kat verdirdim bence kestirme kat verdir .böyle kkat kat olsun arkası oval ya da üçgen gelsin bide azcık incelttir tamam olur.o kadar saça kıyamam ben yaa:2:
ya eğer kestirmeye kararlıysan sat bari de para alırsın en azından biraz.ben satmayı dusunmustum ama hiç satabileceğim yer bulamadım.ama eger sacın uzunsa ve saglıklıysa baya para veriyolarmış
kızlaaar saclarım şuan belimde ve ben sıkıldım uzun sactan kestrmek istiyorum yüz şeklim yuvarlak sizce nasıl bi saç modeli olablr omuzlarımda fln düşünüyorum bde küt kesimli yani düz katsız bütün ucları aynı boyda istiyorum önerisi olan vrmı paylasabilrmi ??
bob modelini deneyebilirsin canım su anda cok moda olan bır model.ense tamamen acık arkalar kısacık onler uzun olan model
baktım onlara ama arkdslarım yakısmaz diyo yüzüm yvarlak brzda büyük o yzden
omuzlarda yada biraz daha uzun istyorum
canım yaa keşke resmini koysaydın sana daha doğru fikir verme şansımız olurdu ama sanırım sen saçlarını kestirme konusunda oldukça kararlısın bence nasılsa saçların sağlıksızlaşmış bari kısalt iyice derim ben hem bakım yapar daha sağlıklı uzatırsın hayatım ama dediğimm gibi resmin olsaydı sana daha düzgün bir fikir sölenebilirdi mümkünse koy resmini bakalım hepberbaer karar verelim olma mı )
bob modelini deneyebilirsin canım su anda cok moda olan bır model.ense tamamen acık arkalar kısacık onler uzun olan model
Eki Görüntüle 139292
bu model çok güzel bence eşim beğenirse bende böylşe kestirmeyi düşünüyorum :97: