Saç Kesim Şekilleri Saç modeli hakkında

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Adore_00

ihTimaLLer DeniZi..
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
174
0
26
Ankara
Selam kızlar aşağıda eklediğim resimdeki saç modelini nasıl yaparım veya bunu yapan arkadaşlarım varsa cevaplarınızı bekliyorum...:31::30:

Eklentiler

• $sac_uzamasi_bitkisel_cozum.jpg
    $sac_uzamasi_bitkisel_cozum.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 79
Selam kızlar aşağıda eklediğim resimdeki saç modelini nasıl yaparım veya bunu yapan arkadaşlarım varsa cevaplarınızı bekliyorum...:31::30:

Ben böyle ince ince kıvırcık olması için örgü şişini ısıtıp sarıyordum. Ama cok ugraslı bır ıs ve dikkat edilmesi gerekiyor. Birkackere saçlarımı yaktım ben çünkü :)

arkadaşlar örgü şişi falan cok uğraştırıcı olurrr nasıl yapıosun onunla :53:

aslında bu modeli yapmak çok basit, öncelikle saçlarını yıka, çok az bişey kurut havluyla, sonra jöleyi ellerine iyice bandır kafanı ey ve ellerinle saçlarının tamamına hamur yoğurur gibi masaj yap:))) ama iyice sıka sıka yap:) sonra fön makinesinin dalgalı saç için uçları var onu tut saçların eğik bir şekilde..

Bunun aynısını bu şekilde yapabilirsin :34:

$634844288349743516.jpg

işte anlatmak istediğim tam olarak bu:)

Canım şişi ilk defa duyuyorum nasıl yapıyorsun sen uğraştırıcı iş olsa gerek denemek lazım :)

vigoyu diyorsun canım var o aparat bende bir deneyim bunu ben aynısı gibi olur mu bilmem, karışır biraz benim saçlarım:) Tam bu şekil olsun istiyorum...:16:

canım şiş veya kalem ile yapabilirsin bu modeli ama çok uğraştırıyor eğer saçın uzunsa çok hoş durur eminim
ince ince saçını şişe sar sonra sarılı kısma düzleştiriciyi bastır ama dikkat et çok tutma saçında ayrıca bu modeli sürekli yapma saçını yıpratır :34:

vigoyu diyorsun canım var o aparat bende bir deneyim bunu ben aynısı gibi olur mu bilmem, karışır biraz benim saçlarım:) Tam bu şekil olsun istiyorum...:16:

canım zaten karışması lazm:)))) iyice karışsın ki kabarsın:) istersen maşayla da önlerini düzeltip şekil vereblirsin daha hoş olur

Back