Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben böyle ince ince kıvırcık olması için örgü şişini ısıtıp sarıyordum. Ama cok ugraslı bır ıs ve dikkat edilmesi gerekiyor. Birkackere saçlarımı yaktım ben çünkü :)
arkadaşlar örgü şişi falan cok uğraştırıcı olurrr nasıl yapıosun onunla
aslında bu modeli yapmak çok basit, öncelikle saçlarını yıka, çok az bişey kurut havluyla, sonra jöleyi ellerine iyice bandır kafanı ey ve ellerinle saçlarının tamamına hamur yoğurur gibi masaj yap:))) ama iyice sıka sıka yap:) sonra fön makinesinin dalgalı saç için uçları var onu tut saçların eğik bir şekilde..
vigoyu diyorsun canım var o aparat bende bir deneyim bunu ben aynısı gibi olur mu bilmem, karışır biraz benim saçlarım:) Tam bu şekil olsun istiyorum...
canım şiş veya kalem ile yapabilirsin bu modeli ama çok uğraştırıyor eğer saçın uzunsa çok hoş durur eminim
ince ince saçını şişe sar sonra sarılı kısma düzleştiriciyi bastır ama dikkat et çok tutma saçında ayrıca bu modeli sürekli yapma saçını yıpratır
vigoyu diyorsun canım var o aparat bende bir deneyim bunu ben aynısı gibi olur mu bilmem, karışır biraz benim saçlarım:) Tam bu şekil olsun istiyorum...