saçlarımı siyaha boyadım ve çok çabuk aktı, tavsiye edebileceğiniz renk sabitleyici saç maskesi var mı?
protek selective amino keratin maske 24 lira,
loreal absolut repair maske 60 lira
ikisi de muz kokulu,ve kuru saçlar için mükemmeller ikisini de öneririm canım :)
saçı kabartıo mu peki? tel tel bnyodan sonra kabarmasında:26:
hiçbir saçkreminin açaamadığı saçımı ipek mor badem yağlı saç kremi açtı.tavsiye ederim başka hiç bişi açmadı.
schwarzkopf dan sac maskesi aldim ben dün. Süper bisey! kakao yagli, kahverengi disi fiyati 4 euroydu yani yaklasik 8 milyon tavsiye ederim
burda bulabilir miyiz ki:26:
saçın çok karışan türden mi?etkili oldu mu
yok saclarim cok karismaz zaten ama eminim cok karisan saclara da iyi gelir, cünkü benim saclarim yumusacik oldu ve parliyo cok memnunum. bence bulabilirsin kesinlikle vardir tr de de. schwarzkopf schauma sac maskesi, kahverengi disi kakaoyagli.
gliss saç maskesi kullanıyorum çok memnunum.
daha önce de dove kullanmıştım bimden 5 liraya bulunca deneyeyim diye almıştım o da çok hoşuma gitti,ama nedense dove kokusunu ben hiç sevemedim
benim için önemlidir saç ürünlerinin kokusu
saç açma konusunda da arkadaşlar benim saçım kadar çok dolaşan saç pek görmedim çevremde,belime kadar çok uzun ve kıvırcık ve çok, ben banyoda tarıyorum saçlarımı saç kremimi boca edip,daha sonra açılmış saça maske sürüp bekletiyorum, o çalı gibi dolaşık saçlar kedi gibi uysal oluyo,yumuşacık =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?