• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saç maskesi

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
68
arkadaşlar benim saçlarım baya uzun, saç kremi açmaya yetmiyo:1no2: ama maskeler daha iyi oluyo.
önerebileceğiniz saç maskesi markaları var mı?watsons larda migrosta filan bulabileceğim?:uhm:

bugün watsons'un maskesini denedim
500 ml 8 tl ben çok memnun kaldım
gliss'in saç maskelerinden daha çok beğendim
ben avakadolusunu kullandım saçının tipine göre seçebilirsin cnm

bugün watsons'un maskesini denedim
500 ml 8 tl ben çok memnun kaldım
gliss'in saç maskelerinden daha çok beğendim
ben avakadolusunu kullandım saçının tipine göre seçebilirsin cnm

alkisalkisalkis çoook teşkür canım

mrb arkadaşlar yıpranmış ve taranması zor saçlar için carita saç maskesi mükemmel birşey saçlarıma su dalgası yaptırdım çok yıprandı şimdi saçlarım bu maskeyi kullandıktan sonra kendine geldi herkese önerebilirim

caritaCADIARZU
hiç duymamştım canım nerden bulabilirim?

watsons dan aldiginiz sac maskesinin fotosunu koyar misiniz kizlar?

ben almadım henüz. alınca koyarım. ballı avakadolu bide bişiyli daha önerildi watsons marka ama unuttumbilmiyorumkismile

hah bide zeytinyağlısıymış!
çok memnun kullananlar. dolaşık saçları baya iyi açıyomuş
inşallah cuma alcamzemuszemus

kızlar bi maske daha gördüm watsonsta markası s&g mi ne gene watsonsa özel üretiliyormuş yalnız kokusu harikaydı hindistancevizi falan kokuyordu güneş yağı gibi.. kuru saçlar için 250 ml 6 tl.. şampuanı da var..

kızlar bi maske daha gördüm watsonsta markası s&g mi ne gene watsonsa özel üretiliyormuş yalnız kokusu harikaydı hindistancevizi falan kokuyordu güneş yağı gibi.. kuru saçlar için 250 ml 6 tl.. şampuanı da var..

güzel kokulu şeylere bayılıyoruuumzemuszemus
ama benm saçım kuru değil. kırıkları önleyen ve dolaşıklığı gideren bi maske işimi görcektir cuma günü inş kavuşcamopuyorumnanaktan

Gliss repair 19 (onarıcı) maskeyi önerebilirim haftada iki kez yapmalısın sürekli kullandığım ürün çok memnunum tüm seriyi önerebilirim

gliss bende kullanmıştım sarı olanı onarıcı sanırım. güzeldi ama saçımı açmamda pek etkisi olmadıakannehir

aldımmmmm ama saç maskesi diil wax yazıo kocaman bi kutu. ballısını aldım avakadolu biralı filanda var?

ballıyı çok sefdiiiiiim çokta güzel kokuyoopuyorumnanaktan

saçlarımı siyaha boyadım ve çok çabuk aktı, tavsiye edebileceğiniz renk sabitleyici saç maskesi var mı?

Back