- 29 Şubat 2024
- 16
- 8
- 3
- Konu Sahibi koydehayatvar
Boyalı saçlar için kolay saç maskesi arıyorum. Sürmesi, bone takması vs benim gibi çalışanlar için vakit yetmiyor ya da üşeniyorum uygulaması kolay maske tavsiyesi olan varsa bekliyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsinizBoyalı saçlar için kolay saç maskesi arıyorum. Sürmesi, bone takması vs benim gibi çalışanlar için vakit yetmiyor ya da üşeniyorum uygulaması kolay maske tavsiyesi olan varsa bekliyorummmm
Yok o şekilde değilde fırça vs uğraştırmayan birşey arıyorum. Şimdi hazır boneli maske buldum mesela onun gibi. El ve ayak maskesi de varmış boneli hazır tak beklet şoktayımHindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz
Yok o şekilde değilde fırça vs uğraştırmayan birşey arıyorum. Şimdi hazır boneli maske buldum mesela onun gibi. El ve ayak maskesi de varmış boneli hazır tak beklet şoktayım
Tesekkurler yinede
Bugün aldım akşama deneyeceğim bakalım. buradaki mağazada görünce ne bulduysam aldım. İndirimdeyken kaçırmak istemedim biraz abarttım sankihaftada 2 kez işten gelince 30 dakika kendime mola veriyorum. el, ayak, maskelerini takıyorum. Gün boyu ayakta kaldığım için Topuklarım yumuşacık rahatlıyorum. Ben kuaföre gitmem, manikür pedikur yaptıktan sonra özellikle tazelenmis hissi veriyor
Teşekkür ederim Tamam olur 1 hafta en azından geçsinHepsini misss gibi günlerde kullan selülit kremi ve soyulan maskeleri kullanınca yorumlarını bekliyorum işe yarıyor mu acaba ??? Merak ettim
Selülit kremi için başlık açayım bari ilk başlığım olacak çok heyecanlıyımTeşekkür ederim Tamam olur 1 hafta en azından geçsin