• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç maşası sizce kaç W (watt) olmalı?

er_ca

6-11-2012
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
6.205
59
158
39
ben de philips seti var. yıllar önce çıkan demir olandan ve sonradan çıkan seramik olanı da.
ama saçlarım eskiden günlerce dururdu çok güzel tutardı. artık olmuyor :( elimdeki iki set de beni mutlu etmiyor artık :(
bigudi ile sarıyorum o da eskisi gibi tutmuyor. saçlarım çok inat oldu :(

aslında sorunum maşadan çok saçım. ama yeni bir maşa alsam diye düşünmeye başladım. şöyle dijital göstergelilerden falan.
sizce kaç watt maşa almalıyım?

Tatlım, maşalarda ısı göstergesi olduğunu bilmiyordum gözüme çarpmamış demek ki ama bence remington al, tüm seçenekleri başarılı.bahsettiğin setlerden bendede var ve çok yavaşlar insanı çıldırtıyorlar :( en sonunda bir yurt dışı seyahatinde enzo milano diye bir marka ile tanıştım 3 çeşit maşa aldım senelerdir kullanıyorum, eğer imkanın varsa bekleyebilirsen ebay'a bakabilirsin ama yok bekleyemem dersen seçimin remington olsun...

cevabın için çoook teşekkür ederim.:71:
remingtonu diğer topiklerde de çok duyuyorum herkes çok memnun.
bende şansımı deniyeyim :)

bende de remington var çok memnunum 19 cm cok genıs degıl ama buyuk sarıyor ve de cok guzel memnunum.öncesıne swartkoph sert köpük suruyorum oyle sarıyorum.
ben de gecen sene bu sıteye uyeydım buradan aldıgım yorumlarla baska marka alcaktım ama remıng ton aldım

Back