• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saç maşası önerir mısınız

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bsra25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
hangi marka saç maşası ve düzleeştiricisi iyi kullandıgınız varsa önerir mısınız bana şimdiden teşekkür ederim

baybliss paris hiç şüphesiz. hem maşa hem düzleştiricisi var uzun zamandır kullanıyorum. ayrıca dijital olmamasını öneririm. tabiki diğer markaları kullanmadım ama örneğin bi yakınımın son sistem braun olanla karşılaştırdım. benimkisi daha iyi kesinlikle o da pişman oldu baybliss almadığına. benden öneri sadece gerisi size kalmış.

düzleştiricide braun satin-ion kullanıyorum,ısıyı biraz yükseltirsem güzel oluyo.arkadaşım da philips kullanıyodu başlığı kalındı modelini hatırlamıyorum ama o da güzel yapıyodu..maşa konusunda ben de araştırıyorum bu aralar düz saçta önerisi olan varsa şiddetle bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

düzleştiricide braun satin-ion kullanıyorum,ısıyı biraz yükseltirsem güzel oluyo.arkadaşım da philips kullanıyodu başlığı kalındı modelini hatırlamıyorum ama o da güzel yapıyodu..maşa konusunda ben de araştırıyorum bu aralar düz saçta önerisi olan varsa şiddetle bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben PHILIPS DÜZLEŞTIRICI HP4668 kullanıyorum iki sene önce almıştım ve halen çok memnunum bendeki düzleştiriciyi paylaşmaktan bıkan ablamda kendine iki üst modeli olan HP8361 ProCare Keratin
aldı onuda kullandım bir kaç özelliği hariçi bnde ki il aynı çok ama çok meemnunum harika düz yapıyor saçını yıkayana kadar da gidiyor öle hemen nemlenipte düzelmiyor ve hiç bir sabitleyici kullanmıyorum
benden sana tavsiye bence bu ürünü araştır kafana yatarsada gözün kapalı al derim:3:

valla arkadaşlar bence en iyi maşa kuaförlerin kullandığıdır.bende eski var 10 dk bekletsen anca kıvırıyor.ama kuaförlerdeki hemencecik yapıyor.bi sorun hatta tanıdığınız kuaför varsa getittirir sizin için.ben sordum arkadaşıma 250 mi 200 mü ne dedi.ama markasını hatırlamıyorum::SS

baybliss marka kullanır tüm kuaförler.azcık paraya kıy ve onlardan al ben alıcam evlenirkene:)))hatta hem netten araştır olmadı kuaföründen istee çünkü onlara daha uygun geliyor.10 dk tamamen ısınıyor.fişten çekince hemen soğumuyor,saçında uzun kalsada yakmıyor,ayrıca bi tutam saçı 3 dk dan önce kıvırmazken benimki baybliss dksına varmadan kıvırcık yapıyor.bu arada tavsiyem kalın maşa al.incesi çok yapay duruyor.kalın bukleler insana yakışıyor.doğal saç gibi duruyor.

Bende; Philips Düzleştirici HP4668 ürününü kullanıyorum ve memnunum. Herkese tavsiye ederim. :16:

ben braun kullanıyorum boyalı saçlar için iyon teknolojili. ama bir hata yapıp kalın olanını almışım saçlarım katlı olduğu için kısa yerlerde tam sarılmıyo ama braun hem çabuk ısınıyo hemde saçta kesinlikle bir yıpranma olmuyor

Back