Saç maşası + Estee Lauder fondöten arıyorum.

08 numarasi degildir herhalde :)
türkiyede bu numaraların kaçı var onuda bilmiyorum ama ecru,bone,fresco bana yakin tonlar gibi görünüyor.
denemeden konusmak dogru olmaz tabii bir denemek gerek yarin bakicam

FRESCO bana uymadı çok pembemsiymiş bu da cildim daha beyaz kaldı. diğerlerini testerları bittiği için deneyemedim o gün.Tonlarından anlayan biri beni aydınlatırsa sevinirim

Son düzenleme:
FRESCO bana uymadı çok pembemsiymiş bu da cildim daha beyaz kaldı. diğerlerini testerları bittiği için deneyemedim o gün.Tonlarından anlayan biri beni aydınlatırsa sevinirim
aradiginiz buldunuz mu bilmiyorum ama bende mac orjinal fondoten ve mat kirmizi ruj var ruju biraz kullandim ama fondoteni bir kez denedim ben beyazim daha bugday tenliler icin ideal elimdeki netten sipars verdgmden iade almadilar

CANIM CİLDİN ÇOK YAĞLI DEĞİLSE DOUBLE WEAR LİGHTI DA TAVSİYE EDERİM, BEN ONU KULLANIYORUM, BAYA AÇIK TENLİYİM, 02 NOSUNU KULLANIYORUM BEN, HİÇ FONDOTEN YOKMUŞ GİBİ DURUYOR, AĞIRLIĞI FALAN DA YOK, DOUBLE WEAR BANA AĞIR GELİYOR BEN ÖYLE ÇOK MAKYAJI SEVMİYORUM, O YÜZDEN ONU DA TAVSİYE EDERİM, ÜZERİNE DE DOUBLE WEAR PUDRA KULLANIYORUM, YOKMUŞ GİBİ SNKİ :)
BAŞKA ESTEE ÜRÜNÜ İSTERSEN BEN DE BOL BOL VAR, KONUMA BAKABİLİRSİN :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-allik-transvital-cilt-bakimi-fiya.773589/

Canım tam aksine kuru bir cildim var double wear lighti düşünmedim değil aslında ama ben yüksek kapatıcı fondöten arayışındayım bu aralar :) double wearın cildi daha çok kuruttuğunu biliyorum lighti yine de deneyeyim bakalım. diğer tonları hakkında bilgin var mı lightin? ben de baya açık tenliyim ama beyaz da değilim konunu inceliyorum şimdi teşekkürler

CANIM AÇIK TENLİYSEN 02 SANA DA OLABİLİR
RENGİ ÇOK DOĞAL
AMA ÖNCE ALTINA NEMLENDİRİCİ KULLANMANI TAVSİYE EDERİM HANGİ FONDÖTENİ KULLANIRSAN KULLAN, HEM CİLDİN KURUMAZ HEM MAKYAJINI DAHA DÜZGÜN YAPARSIN
BEN ESTEE REVİTALİZİNG SUPREME KULLANIYORUM, ÇOK MEMNUNUM :)
TAMAM CANIM BAK SEN, BEĞENDİĞİN OLURSA YARDIMCI OLURUM, HEPSİ ÇOK KALİTELİ VE BİR ÇOĞU HİÇ KULLANILMADI, MAĞAZA FİYATLARI BELİL OLAN ÜRÜNLER ZATEN

LİGHT DA KURUTMA OLMUYOR CANIM
BİDE YENİ ÇIKTI İNVİSİBLE VAR ESTEENİN YİNE, Bİ MAKYAJ UYGULAMASINDA SÜRMÜŞLERDİ YÜZÜME O DA ÇOK GÜZEL VE GÖZ ALTINA BİLE SÜRÜLEBİLİYOR FAKAT KAPATICILIK KONUSUNDA DOUBLE WEARİN ELİNE HİÇBİRİ SU DÖKEMEZ ORASI DA BİR GERÇEK :)

Canım eğer hala arıyorsan elimde rengini yanlış aldığım ve hiç kullanmadığım Golden rose velvet matte serisinin 20 Numaralı ruju var internetten swatchlarına bakabilirsin

Philips seramik 25 mm maşa var, garantisi sürüyor..Ama takas düşünmüyorum..119 gibi bir fiyata almıştım, 70 lira düşünüyorum ilginizi çekerse.

REMİNGTON CIS-25
  • Genel Özellikler
  • Boyut
  • 25 mm dijital maşa
  • Remington’a özel geliştirilmiş
  • Seramik, Elmas & Teflon Plakalar
  • Plaka kaplamasında
  • ömür boyu garanti
  • Geliştirilmiş eşit yüksek ısı
  • & azaltılmış sıcak noktalar
  • 75% ‘e kadar
  • Daha yumuşak ve daha kaygan
  • Buharlı ya da buharsız
  • Kullanım
  • Saçınızdaki nem seviyesini
  • Yeniden dengeleyen hidrasyon sistemi
  • Anlık buhar
  • Var
  • Dijital değişken yüksek ısı kontrolü
  • Saç tipinize özel ısı için LCD gösterge
  • Hızlı şekillendirme için
  • 60 sn de ısınma
  • Ultra hızlı geri ısınma
  • Var
  • 1 saat sonra
  • Otomatik emniyet kapama
  • Isı korumalı çanta
  • Var
Saç maşası arıyorum (takasla)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/36-37-40-guncel.757489/
Baybliss ya da remington tercihim seramik kaplama kolay ısınan 25 mm çapında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…