Saç maşası + Estee Lauder fondöten arıyorum.

Mat bordo-koyu kırmızı ruj:KK15:
Estee Lauder double wear fondöten arıyorum (açık buğday ten rengim)
Sephora the red mat kırmızı ve avon matte grape mat bordo ruj var bende.. çok çok az kullanıldılar renklerini kendime göre uygun bulamadım..

Teşekkürler. fondötenle birlikte almayı düşünüyorum, bulabilirsem! :)

canım bende bb marka kapağı birleşik ruj başı gül şeklinde istediğin renk bir ruj var
2 gün önce aldım ama kapalı olduğum için kullanamadım renginden dolayııı
almadıysan fotoğraf yollaya bilirim ?

canım bende bb marka kapağı birleşik ruj başı gül şeklinde istediğin renk bir ruj var
2 gün önce aldım ama kapalı olduğum için kullanamadım renginden dolayııı
almadıysan fotoğraf yollaya bilirim ?

Bulamadim daha önceliğim estee lauder fondöten

Merhaba, Estee Lauder Double WEar fondöten buğday ten için uygun, fakat yeni aldım ve bir kez kullandım siz fiyat için ne düşünüyorsunuz? Monica Monica
image.jpg
image.jpg

Son düzenleme:
Pale almond pembemsi bir tonmuş galiba. ben sarı alt tonlu bir şey arıyorum açık buğday tenliyim max factor 105 de buğday ten için ama bana çok koyu kalıyor. bu renk bana uyar mı peki?

Ben buğday tenliyim fakat yazdan kalma bronzluk var :) bana şu an açık kaldığı için size tam olur diye düşündüm.. Tabii bu tür ürünleri almadan önce test etmek gerekir ben ne desem yetemem diye düşünüyorum.. Monica Monica

Ben buğday tenliyim fakat yazdan kalma bronzluk var :) bana şu an açık kaldığı için size tam olur diye düşündüm.. Tabii bu tür ürünleri almadan önce test etmek gerekir ben ne desem yetemem diye düşünüyorum.. Monica Monica

Özelden yazdım Luthienelanesse Luthienelanesse :)
Fiyat ne düşünüyorsun? 1 kez kullanılmıştı galiba fondöten?
Birde bordo ruj var mı elinde sıfır?

Double wearim var.yanliz tonu bana koyu geldi.hep aldiim sryin yonunu yans llmidim.yarin bakipdonucem.sen kac no istiyorsun.net biliyorsan ona gire konusuruz.

Double wearim var.yanliz tonu bana koyu geldi.hep aldiim sryin yonunu yans llmidim.yarin bakipdonucem.sen kac no istiyorsun.net biliyorsan ona gire konusuruz.

ilk kez alıcağım için bilmiyorum renk skalası baya azmış sanırım:110:
benim araştırdığım kadarıyla Fresco iyi gibi. sende ki kaç?pembe tonlu mu,sarı mı?

ilk kez alıcağım için bilmiyorum renk skalası baya azmış sanırım:110:
benim araştırdığım kadarıyla Fresco iyi gibi. sende ki kaç?pembe tonlu mu,sarı mı?
Canim al diye yazmiorum.ben 10yilkadar once kesfettim.bir daha baska birsey kullanamadim.double wear rakipsiz bence.ama bu sefer 1 koyu almisim.yarin bakip yazicam kodunu bi magazada dene .orda begenirsen bu tonu al derim.sari bazli bendeki.ama denemeden alma.teninde nasil duracak bak bence.mat rujumda var.bayilarsk almistim.kullanamadim.yarin ikusinide detayli anlaticam.nolarini yazicam.

Canim al diye yazmiorum.ben 10yilkadar once kesfettim.bir daha baska birsey kullanamadim.double wear rakipsiz bence.ama bu sefer 1 koyu almisim.yarin bakip yazicam kodunu bi magazada dene .orda begenirsen bu tonu al derim.sari bazli bendeki.ama denemeden alma.teninde nasil duracak bak bence.mat rujumda var.bayilarsk almistim.kullanamadim.yarin ikusinide detayli anlaticam.nolarini yazicam.

Yarin Tekin acarda tester'larini denicem. Senin her zaman kullandigin hangisiydi?
Rujunla fondötenin fotoğrafını yüklersen sevinirim :)

Yarin Tekin acarda tester'larini denicem. Senin her zaman kullandigin hangisiydi?
Bir problemimiz var.cantada geze geze alttan numara silinmis ama kabartmalibi yazidi var.08 yaziyo umrim numarasidir.ruj pahali bir marka degil ama oldukca guzel.baktim simdi ruj sanirim kaybolan cantamdaymis.oda cantyla bir kaybolmus.kudura bakma tatlim.umarim kabartmali yer numarasidir fondotenin.08 yaziyor.kum beji gibi oldukca bej.bir bak bugun.

Birde kk da makyaj bolumunde pahali markalara cok yakin ucuz urunleri gosteren tanitan bir forum var.orda cok guzel mat kirmizi ruj gormustum.orayida okumadan alma.cok guzel tanitiyo urunleri.mesela macin mst rujuna benzeyen yada aynisi rujlar vardi orda loreal filan.bir bak bence.olsaydi bendekini cok begenecekyin cunku muhtesem mat bir rujdu.ben bayilmistim alirken.

Canim sendeki estee double wear mi?numarasi ne ben kendiminkini yanlis almisim belki bana uyar srndeki arkadas almazsa konusalim.

Back