• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç maşası alacağım öneriniz?

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Arkadaşlar saç maşası alacağım ancak burdaki tüm yazılanları okumama rağmen çok kararsız kaldım. rowentanı sitesinden bir kaç ürün araştırdım ELITE STYLE 8 SAÇ ŞEKİLLENDİRME SETİ CF 4012 bu çok ilgimi çekti çok fazla aparatı var ancak ben hala kararsızım istediğim iri bukleler saçım kolay şekil alır ve kendinden dalgalıdır.çokta pahalı olmadan hangi ürünü tavsiye edersiniz acaba?
eklemeyi unuttum ben hava üfüren değil ısınan cinsinden istiyorum

babylissin 2361 ince bukle maşasını kullanıyorum çok memnunumm denemek istersen çoğu mağazalarda var saçında denet ve farkı gör..:lepi:

babylissin 2361 ince bukle maşasını kullanıyorum çok memnunumm denemek istersen çoğu mağazalarda var saçında denet ve farkı gör..:lepi:

Ben Remington S1031 modelini aldım.Hem düzleştiriyor,hem bukle yapıyor.Çok da güzel oluyor.Tavsiye ederim.

arkadasımda babyylis kullanıyor cok guzel oluo 2 3 gun duruo sacında ii bı marka:lepi:

babyliss düzleştiricisini ve de maşasını kullanıyorum memnunun.Öyle çok fonksiyonları olanlardan pek randıman alınamayacağını araştırdım ayrı ayrı aldım

Arkadaşlar babyliss in 2361CE ve 2219CE diye bir sürü seçenekleri var .Hangisi iyisi?bende alıcamda

canım ben braunun ec1 saç maşasını kullanıyorum memnunum:) tabi dalgalrın sönmemesi için saç spreyi de sıkmalısın.

BaByliss 2362CE ..Pro200 Seramİk Saç Maşası almayı düşünüyorum bende ama kararsızım:37: 19 mu 25 mi sorunu yaşıyorum

"Philips SalonStraight Pro XL" kullanıyorum we kendisine resmen a$ığım! :64:

$iddetle tawsiye ederim!

BaByliss 2362CE ..Pro200 Seramİk Saç Maşası almayı düşünüyorum bende ama kararsızım:37: 19 mu 25 mi sorunu yaşıyorum

Aynı maşadan bende var cnm 3 seneden fazladır kullanıyorum harika bir ürün bende 19 olanı var fazla tutam saçla daha iri dalgalar elde edebilrken ince bir tutamla daha zarif bukleler elde edebilirsin..harika bir ürün tavsiye ederim..
ancak dikkat et çok çabuk ısınıyor ve ısısı gerçekten yüksek elimi,alnımı,boynumu hatta kolumu bile yaktım..:9:
Hepsi geçti ancak kolumdaki kaldı ne yazıkki..:25:
Yani kullanırken dikkatli olmak gerek..ama pişman olmazsın emin ol...:42:

Son düzenleme:
bende babyliss in 19 luk olanı var. ben çok memnunnum. ama şu kalın tutam işini pek yapamıyorum. marka olarak öneririm ama 19 25 nasıl kullanmak istediğine göre değişir.

Back