Saç Şekillendiriciler Saç maşamı değiştireceğim hangisini almalıyım?

freedom_ferda

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
29
0
286
Burdur
arkadaşlar saç maşamı değiştireceğim ama karar veremedim.. eski maşam artık bukle görünümünü vermiyor sanırım eskidi..
Babyliss 2325E Nano Teknoloji Saç Maşasını düşünüyorum ama 25mm yoksa 19mm mi alsam karar veremedim kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim..

teşekkürler.. :)

Babyliss Pro200 2361CE 19MM kullanıyorum. saçlarım düz ve uzun. çok memnunum. saçın tutamını kalın alırsanız iri, az alırsanız ince bukle yapıyor.

cnm bende de 25 mm var .saçın uzun deilse pek tavsiye etmem omuzlarını geçiosa saçların alabilirsin çok doğal bi görüntü verio saçlarına

bişey soracam arkadaşlar bende de bi maşa var kullanamadım bi türlü. sanırım beceremeiyorum.ne zaman dolasam saçımı ya tutmuyo yada garip şekiller oluyo. benim elimdeki ürün rowenta nın modelini bilmiyorum. neyse maşa kullanmanın püf noktaları nelerdir?

ben de maşa almayı düşünüyorum ama düz saçlara hangi maşa kullanılmalı bilmiyorum (saçlarım avatarımda da görünüyo ) alıp da bir köşeye koymak istemiyorum.16mm mi ? 19mm mi ? 25mm mi? düz saçta süper maşa tavsiye ederim diyenler , bu konuda yardım bekliyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ben de maşa almayı düşünüyorum ama düz saçlara hangi maşa kullanılmalı bilmiyorum (saçlarım avatarımda da görünüyo ) alıp da bir köşeye koymak istemiyorum.16mm mi ? 19mm mi ? 25mm mi? düz saçta süper maşa tavsiye ederim diyenler , bu konuda yardım bekliyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrr =(

bende maşa alıcam ama karar veremiyorum 19mm yoksa 25mm saçlarım epey uzun sanırım 25lik daha iyi olur fikir veren olursa sevinirim

Ya ben beğendim bi tane çookk güzel ve arkadaşmda kullanıyo çok memnun alıcam ama 15 mm sizce almalımym? Saçlarım düz..

Son düzenleme:

kızlaarrrr lütfennn bilenler cvplasın ben böyle bi saç yapmak istiyorum benm saçlarımda pırasa tam düz yani ve omuzlarımda uzatıcam saçlarımı hangi boyutta maşa almalıyım sizce 19mm mi 25 mm mi tam olarak bu saçtan istiyorum lütfen cevappp :84:

canım 19mm olanla ince bukle elde edersin,25mm ile daha kalın buklelere sahip olursun.Tabi saçlarının uzunluğuna bağlı,saçların omuzunun altındaysa sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…