Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Makineleri Mahvediyor !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

angel931139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
24
0
36
Konya
Arkadaşlar öncelikle tüm islam alemininizin ve kk'nın Ramazan bayramı mübarek oLsun inşallah (= .
Ben saçlarımı 2 yıldır hep makineyle(maşa,düzleştirici,fırça,jöle,krem,köpük,) vs işlemlerden geçirerek güzel bir görünüme sokuyordum.Fakat son zamanlarda saçlarım iyice cansızlaştı,daha 2 ay önce kestirdiğim ve kat attırdığım saçlarımın ucu kırıklaştı kabardı çok değişti.Bende makinelere ara verdim.Güzelce uzayıncaya kadar kullanmayacağım.Fakat saçımın doğal halide çok tipsiz,çok kabarık,hem ayrıca belirli bi ismide yok,ne dalgalı ne düz çok garip birşey.Bu nedenle makinesizlik çok tipsiz gösterio saçlarımı,makinede çok cansızlaştırıor.
Lütfen bir öneride bulunun yahu (= ne yapmam lazım (= ??​

bence saçlarını gece yatmadan önce ör sabahta öyle kullan ben öyle yapıyorum su dalgası gibi oluyo benim saçlarımda ne düz ne kıvırcık böyle garip püsküllü bişi :) örünce iişimi görüyo

canım artık o dediklerini kullanma bence biraz doğal bırak saçlarını benim ablamında mahfoldu saçları ve artık hiç bir şey yapmıor doğal bırakıor düzelmeye başladı

angel, haklısın canım.. Yaptığımız tüm bu işlmeler saçları mahvediyor.. Benim saçlarım düzleştiriciden yanmıştı resmen, 1 yıla yakın süredir kullanmıyorum, toparlandılar.. Benim saçlarımda kabarıyordu, şu an Gliss'in sıvı saç kremini kullanıyorum yıkadıktan sonra hafif nemliyken saçlarım. Çok memnunum akşamdan sürüyorum sabah kalktığımda hiç kabarmıyor.. Tavsiye ederim.. Sağlıklı, güzel günler..

Sende haklısın dediklerinden canım benim...
Allah'tan erken teşhis koydumda,şu hasta olan saçlarıma,dahada mahvolmadan bıraktım makineleri kullanmayı.Şimdilik sadece onarıcı şampuanla besleniyor benimkiler,doğal ve serbest bıraktım.Çok kurutma makinesinde kalınca kabarıyor,ayrıca Gliss'in hem fiyatı uygun,hemde gerçekten müthiş ilgi gören bir krem oldunu öğrendim.Tavsiye için teşekkür ederim .
Sanada (

ben de bıraktım bayadır bi eskisi gibi kullanmıyorum artık..arada bir kullanıyordum onu da bıraktım.

saçlarımı çok güzel bakıma aldım yine.. ve 8-10 ay böyle geçicek saçımı bağlıycam öyle dolaşıcam.

bi daha da kullanmak istemiyorum arada sırada bir belki.. eski doğal,boyasız,uzun haline getiricemm...

benim saçımı tarif etmişsin neredeyse bazen bakımların etkisiyle ipek gibi oluyor bazen de ne yapsam işe yaramıyor düzleştirici kullanmayı bıraktım ben de ama boyadan acayip yıprandılar doğal saçlarımın uzamasını bekliyorum boyalı kısımları kestiricem...

aynen canım ya . Doğal hali şekilli güzel olsaydı keşke,ne makine ne boyaya ihtiyaç duymazdık .
Bende uzamaya bıraktım.. Ama bıraktıkça ve her banyo yaptığımda saçlarımın kırıkları iyice belli oluyor,sanırım kendilerini topluyorlar ..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…