• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç kurutma ve aynı zamanda düzleştirici marka tavsiyesi?

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
116
İstanbul
Kızlar tek alette 2 işi birden yapan uygun fiyata bir makina arıyorum. Hem kurutma hem de düzleştirici. Hani ucundaki aparatları değiştiriyorsunuz yaa ondan işte. Marka olarak Rowenta Lissima dediğimden fakat 90 tl falan fiyatı daha uygun söylerseniz onlara bakabilirim. Olmadı rowentayı almayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2

Kızlar tek alette 2 işi birden yapan uygun fiyata bir makina arıyorum. Hem kurutma hem de düzleştirici. Hani ucundaki aparatları değiştiriyorsunuz yaa ondan işte. Marka olarak Rowenta Lissima dediğimden fakat 90 tl falan fiyatı daha uygun söylerseniz onlara bakabilirim. Olmadı rowentayı almayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2

Canım aradığın ürün kesinlikle King Thunderbird saç kurutma makinesi.. En son Kadıköy Carrefour'da 59 liraya görmüştüm. Döner fırçası var saçını hem düzleştirebiliyorsun..Kampanya takipçisi olduğum için geçen aylarda King bir yarışma düzenlemişti katılmıştım bu makineyi veriyordu. Kesinlikle bak, internette de bu fiyatlarda. Resmini ekledim :)

Eklentiler

• $kıng.jpg
    $kıng.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 266
Hem düzleştiriyor aynı zaman da kurutuyor dimi canım? Aparatını değiştiremiyoruz sanırım? bilmiyorumkismile

Hem düzleştiriyor aynı zaman da kurutuyor dimi canım? Aparatını değiştiremiyoruz sanırım? bilmiyorumkismile

Canım aparatı çıkabiliyormuş, dün sen sorunca işten sonra alışverişe gitmiştim Carrefour'da aklıma takıldı senin için baktım :) Çıkıyormuş aparatı fırça kısmı ve saç kurutma olarak kullanabiliyorsun. Fiyatı da 59 liraydı.

Teşekkür ederim canım ilgin için. opuyorumnanaktan Bakacağım önerdiğin modele fiyatı da uygun geldi. kaydirigubbakcemile5

Back