saçkurutma makinesi almak istiyorum wigosu için saçlarım düz sürekli düzleştirmekten sıkıldığım için biraz da dalgalı yapmak istiyorum güzel wigolu saç kurutma makinesi arıyorum
Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma 2000W iyonik saç kurutma makinesiDaha hafif,daha sessiz( Standart remington 2000w makinesine göre)Difüzör(Hacim Aksesuarı) Turbo jetler merkeze yaklaşık 3 inç mesafede odaklaşarak koni şeklinde bir hava akımı oluşturur.Bu hava tekrar koni boşluklarına geri saptırılır,saçları kaldırır.çevreleriniz sarar ve daha etkin bir kurutma sağlarHava toplama başlığı2 kademeli ısı/hız ayarıSoğuk hava1,8m asma halkalı kablo2 yıl garanti
Arzum Ar 515 Muson 2000 Saç Kurutma Makinesi
2000 W
2 hız, 3 ısı ayarı
Soğuk hava üfleme özelliği
Doğal dalgaları canlandıran difüzör
Dar kurutma başlığı
Yıkanabilir ve değiştirilebilir filtre
Pratik asma halkası
Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma 2000W iyonik saç kurutma makinesiDaha hafif,daha sessiz( Standart remington 2000w makinesine göre)Difüzör(Hacim Aksesuarı) Turbo jetler merkeze yaklaşık 3 inç mesafede odaklaşarak koni şeklinde bir hava akımı oluşturur.Bu hava tekrar koni boşluklarına geri saptırılır,saçları kaldırır.çevreleriniz sarar ve daha etkin bir kurutma sağlarHava toplama başlığı2 kademeli ısı/hız ayarıSoğuk hava1,8m asma halkalı kablo2 yıl garanti
Arzum Ar 515 Muson 2000 Saç Kurutma Makinesi
2000 W
2 hız, 3 ısı ayarı
Soğuk hava üfleme özelliği
Doğal dalgaları canlandıran difüzör
Dar kurutma başlığı
Yıkanabilir ve değiştirilebilir filtre
Pratik asma halkası