Saç Şekillendiriciler Saç Kurutma Makinaları...

Topesto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
74
0
86
İstanbul
Bugün media markta gittim,saç kurutma makinalarını inceledim.En sonunda remington ın D 5410 modelini beğenip aldım.Denedim saçlarımı eski makinamdan çdaha çabuk kuruttu :) Ama sesi biraz daha fazlaca. % 90 fazla ion varmış bu makinada ve parlaklık veriyormuş.Parlaklık verdi evet ama ionla hani saç kabarmazmış falan ama bende pek fayda etmedi sanki bu durum.

nekadara aldın canım ? benimde kurutma makinesine itiyacım var ama hangisini alıym karar veremedim :1no2:

bende çok ucuza simbo aldım
süper kurutuyo ...çok.memnunum

nekadara aldın canım ? benimde kurutma makinesine itiyacım var ama hangisini alıym karar veremedim :1no2:

canım 89 ytl ye aldım .Eve gelince de netten baktım alışveriş siteleri de 85-88 ytl civarı kargoyla daha pahalıya gelecekti.Standdaki kızlar philips yada remington tavsiye ettiler.Eğer uygun fiyatlı bişey arıyorsan felix marka ionlu bir ürün var nette bir alışveriş sitesinde.İlgilenirsen yönlendiririm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…