Şampuan ve Saç Kremleri saç kremi olarak Blendax aşırı kuru ve yıpranmış saçlar için kremi kullananlar

bir_kucuk_kelebek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
6
0
6
34
İzmir
kızlar yıllardır blendax ın şampuanlarıyla ilgili pek iyi şeyler duymadım belki sizde benim gibisinizdir bu konuda zaten size tavsiye edeceğim şampuanı değil saç kremi.yazın fiyatı uygun olduğu ve yazlıkta kısa süreliğne kullanacağım için öylesine aldığım bir kremi var ki ne yazsam buraya abartmış olmam. ki benim saçım orta kalınlıkta ve banyo sonrası zor açılan çok elektriklenen bir saç tipi olmasına rağmen Blendax aşırı kuru ve yıpranmış saçlar için kremi kullandığım ilk andan itibaren resmen ipek gibi olduğunu fark ettim. elseve,duru, elidor,gliss (belki down under) hemen hemen tüm kremleri kullanmışımdır ama bu ürün mükemmeli yaşattı diyebilirim.

Konu geride kalmis ama aradim ve buldum :) bende asiri yipranmis saclar icin olan bakim kremini aldim onceden kullandiklarima oranla bi artisi yok ama cokta iyi sayilnaz .acaba uzun sureli kullana kullana mi gosterecek etkisini...

kızlar tekrar tekrar cevap atıyorum kullanmaya devam ediyorum kokusu harika ginseng ozlu asiri yıpranmis saclar icin olani ,, fakat saçta bi süre daha uzun bekletirseniz güzel etki yaratıyor.. çokk bereketli çıktı hala yarıya inemedik başka kullanan yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…