Saç Şekillendiriciler saç kremi kullanıyor musunuz

kullanıyorum baska türlü açılmıyor taranırken yarısı fırcama gelıyor
kullanıyorum o yuzden.

şampuanıyla birlikte dove therapy serinin saç kremini kullanıyorum...ayrıca saç boyamın içinden çıkan loreal bakım kremini de her banyoda kullanıyorum süper oluyo

dipler için ayrı yıpranmalar için ayrı bakım için ayrı uçları için ayrı parlaklık için ayrı ve şkillendirici için ayrı krem kullanıyorm

pahalı şampuan ve saç kremlerinde kimyasal madde daha fazla olduğu için kanser yapma riski daha fazla bu yüzden çok pahalı şampuanlar değilde orta derecedeki markalar kullanılmalı.acaba yanlış biliyorm?

kanser yapma riski pahalılık oranına göre olması saçma bütün kozmetik şampuanlarının içi kimyasal dolu,ya dermatolojik şampuanlar tercih edilck işte ecz modeli dediğimiz ya da bi kaç doğal markalarda var onları kozmetikte de bütün şampuanlarda da slikon var zaten yüksek fiyatlıları tercih etmek aksine daha akıllıca die düşünüyorumm ben de süprizzzzz

ben de yıllardır kullanırım saçım boyalı olduğu için. kullanmadığım zamanlar keçe gibi oluyo açılmıyo yolunuyor resmen . ben elidorun badem özlüsünü kullanıyorum bir kaç aydır baya memnun kaldım ama bu bitince bitkisel varsa onlardan denemeyi düşünüyorum

ipek saç kremi kullanıyorum kokuları çok güzel ve saç döken madde de yok içeriğinde
gerçi saçlarım her banyoda dökülüyor ama boyalı olduğundan belki de

3 yildir kullaniyordum sampuandan sonra hemen sac kremi hic araliksiz 3 yil kullandim bi gun baktim sac kremim bitmis dedim bisey olmaz ciktim banyodan aman allahim saclarim dolasti kaldi acilmadii yaa oyle bi alismiski sac kremine sampuanla artik yikiyamaz oldum sonra saclarimi kestirdim belki iyi gelir diye ama gelmedi simdi saclarim kisacik ve krem kullanmayi biraktim. Sac kremi kullanmak eroin kullanmak gibi biseymis aslinda saclarimiz icin biraktiginiz anda oluyorlar,,

ipek sarı kutulu saç kremi şmpuandan sonra avonun durulanmayan saç kremi yeşil olan çok güzel avonun saç kremilerine bayılıyorum hemnde uzatıyor saçlarımı

evet benim saçlarım da röfleli olduğu için bende kullanıyorum saç kremi.yararınıda görüyorum.saçlarım daha az dökülüyor.

Çık bakalım en yukarılara..

ÇAm terebentli şampuan kullandıgım icin sac kremide kullaniyorum..Rejoice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…