• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kırıklarıyla ilgili bir sorum var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
46
Norveç
Arkadaşlar hayatımda hiç saçlarım kırılmamıştı belki biraz uzadığında hemen kestirdiğim içindir.ama 2 yıldır kestirmiyorum ve saçlarım uzun.1-2 ay önce fark ettim ki saçlarımda kırıklar var ilk kez.sonra ben saçlarımın hepsini kuaförün mahvetmesine gönlüm el vermediği için kendim evde kesmeye çalışıyorum.Soracağım soru şu ki: acaba kestiğim kırık saçlar 1-2 ay sonra uzadığında tekrar aynı saç tellerinde kırık oluşurmu? yoksa kestiğim saç telleri uzun zaman sonra normal olarak yine kırık oluşacakmıdır? hiç tecrübem olmadığı için soruyorum... lütfen cevap verin.şimdiden teşekkürler :18:

aynı problem bendede var kestirmem gerekiyor ama düğüne kadarda uzamazki hemen bende kendm kesiyiorum kırıkları ama hiç faydası olmuyorr umarım geçerli br çözüm önerisi gelir:(:(

aynı problem bendede var kestirmem gerekiyor ama düğüne kadarda uzamazki hemen bende kendm kesiyiorum kırıkları ama hiç faydası olmuyorr umarım geçerli br çözüm önerisi gelir:(:(

yani kestiğin kırık saçlar tekrar kırılıyo rmu? :50: inşallah sorunun çözülürde düğününde istediğin boydaki saçlarla gidersin

Back