Saç Bakım Ürünleri Saç Kırıklarıyla Başı Dertte Olanlar!...

Julietcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
89
0
BKVM31544_850.jpg

Burada bi arkadaşımz bahsetmişti bu kremden benimde boyadan cok yıpranıp kırılmıştı saçlarım alıp denedim gerçekten çok mukemmel 1 haftadır kullanmama ragmen oldukca onardı krıklarımı zaten sprey şeklinde oldugu için çok pratik uygulanıyor,tavsiye ediyorum mutlaka alıp deneyin memnun kalacaksınız...
kırklarından şikayet edenler için paylaşmak istedimyerimseniben

ne zaman kullanılıyor bu canım fönden maşadan önce mi, banyodan sonra mı, biraz açıklar mısın, durulamaya gerek var mı, kokusu nasıl ?

bende kullanıyorum bundan kırıklar için süper bi ürün değil ama saçı toparlıyo daha sağlıklı gösteriyo hem ne kadar sıkarsan sık yağlandırmıyo saçı kokusuda güzel
sonuç itibari ile kullanılıcak güzel bi ürün

Son düzenleme:
bu ürünün gördüm dün markette bizim burda gökkuşağında glıss şampuanlarının yanında hediyesiydi 13.90 dı keşke alsydım ya bide glıss yaban gülüyağı adı altında bir şampuanı var onu kullanan varmı? kızlar ondada aklım kaldı :jeyyar: schauma sşampuan aldım şimdi idare eder ama bitincede glıss bi deneyeyim diyorum??..kafamçokkarıştı

bende kullandm bunu hiç bi işe yaramadı bırakın kırıkları onarmayı yenilerinin olmasını bile engellemedi eskisi gibi kırılmaya devam etti :çok üzgünüm:

bende kullandım ama bir faydasını görmedim:sinifsinif:

ben bunun turuncu rengini 2yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.saçlarım çok yıpranmış ve koparak dökülüyordu.bu sprey saçı hemen yumuşacık yapıyor ve kolay tarandığı için kopmuyor.bir ara BİM e geldi.ben de ucuz diye kutunun tamamını aldım:))5 liraya geliyordu tanesi.şimdi 7 lira.ama size sarı olanı değil.kesinlikle TURUNCU olan gliss i öneririm

ben bunun turuncusunu kullanıyorum senelerdir ve çok memnunum.çünkü saçlarım aşırı yıpranmış.saçım kuruyken bunu sıkınca yumuşacık oluyor.ve çok güzel taranıyor.kokusu da güzel.hergün kullanıyorum.ama saç diplerine sıkmayın çabuk yağlanma yapabilir

Bende kullandım, kolay taramaya yol açıyor, kokusu süper. Herşeyi iyi ama denilen gibi kırıklarda bir etki görmedim.

ben gliss şampuan ve saç kremini kullanıyorum, çok memnunum. önceden pantene kullanıyordum o da fena değildi ama gliss gerçekten daha iyi, daha yumuşatıcı daha az kırık oluyor. fiyatı da pantene gibi zaten. bu ürünü ben de deniycem, iyi oldu öneriler.
kullanıp da yarar görememiş arkadaşlar, belki de saçlarına uygun olmayan bi modelini kullanmış olabilirler. yoksa sanmıyorum ki kötü yapsın :umursamaz:

X