Slm arkadaşlar.Benim saçlarım çok kırıldı bu aralar.Uçları tamamen çatal çatal süpürge gibi ve çok kabarıyor.Dün kuaförüme gittim kestirdim biraz kuaförde saçlarımın çok kuru olduğunu bakım uygulamam gerektiğini söyledi.Bana loreal expert serisini önerdi hemen düzelteceğini falan söyledi.Almayı düşünüyorum ama karar veremedim.Biraz pahalı.Şampuanı,15 günde bir uygulanacak maskesi ve durulanmayan bakım sütü var 3 ü birlikte 165 ytl ye geliyor.Aranızda bu ürünü kullanıpta memnun kalan varmı acaba?Boşuna para vermek istemiyorum.
cnm ona para verceğine doğal zeytin yağından al ama fazla işlem görmeyenden olacak bunun içine hint yağı ve varsa saç bakım yağı kat
hepsini cezvede ısıt (ılık olacak)saçlarının heryerine diplere de sür sonra strech fil yap üstüne tülbent yap öyle yat kalkınca yıka bunu haftada 3 kere yap ayrıca bu üç kere yapacağın maskenin birine yumurta sarısı katarak dene ama 2 saat durut bunu ve öyle yıka tabi yağı yumurtalı yapacağın maske için çok fazla ısıtma
bence bunu dene inşallah işine yarar bende böyle yapıyorum hadi öptüm cnm
ayrıca turplu su bölümüne de bak istersen o maske hakkında bilgilen ve onu uygula yani bu maskeler saça bakım yapıyooo a.s.
Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Benimde içim el vermedi o kadar para vermeye aslında.Anneme has zeytin yağı gelmişti.Teyzemin dünürü kendileri yapıyolar annemden biraz çalsam iyi olacak.Ben macit efendi saç bakım yağı aldım içine bepanten+evigen+bemiks ampul kırdım bi süre kullandım pek fayda etmedi bide sıcak deneyeyim bakayım bide bana durulanmayan ve saçı iyi nemlendiren bi bakım kremi lazım sizce ne marka almalıyım?
Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Benimde içim el vermedi o kadar para vermeye aslında.Anneme has zeytin yağı gelmişti.Teyzemin dünürü kendileri yapıyolar annemden biraz çalsam iyi olacak.Ben macit efendi saç bakım yağı aldım içine bepanten+evigen+bemiks ampul kırdım bi süre kullandım pek fayda etmedi bide sıcak deneyeyim bakayım bide bana durulanmayan ve saçı iyi nemlendiren bi bakım kremi lazım sizce ne marka almalıyım?
canım bu tür bakım karışımlarını saçını yıkayıp kurutmadan saç diplerine sürersen daha iyi sonuc alırsın.diğer türlü yapınca gün içinden toz kir vs gözenekleri tamamen kapatıyor ama sıcak su gözenekleri temizler ve büyütür dolayısıyla karısım en iyi şekilde saç diplerin tarafından emilir.eğer bu şekilde yaparsanız daha iyi sonuc alırsınız...
Canım ben avonun yeşil kapaklı bir durulanmayan saç bakım kremi var. Indirimdeyken 4 tl ye mi ne aldıydım hem hesaplı, hem de ben çok memnunum. Güzel nemlendiriyor, bir de kokusu çok hoş
Bir de aynı serinin serumu var o da yeşil kapaklı. O da var bende faydasını gördüm. Kırıklarımı onardığını sanmıyorum ama görünümlerini düzeltiyor, sanki kırık yokmuş gibi yapıyor saçlarımı. Islakken bir damla sürsen yeterli oluyor, tavsiye ederim
avon un yeşil kapaklı serisinin serumunu bende kullanıyrm indirimdeyken almıştım saçlarımın uçlarına sürüyorum çok kırık var onarmasa da parlak ve kırık yoköuş gibi gösteriyo
Evet canım en azından aşırı kötü görünümü gidiyor. Ben çok pahalı maskelerin de bundan farklı olacağını sanmıyorum, onlar da kırıkları onaramaz, anca görünümünü biraz düzeltebilir, o yüzden bu iyi. Denk gelirse tekrar alayım diyorum
Canım ben avonun yeşil kapaklı bir durulanmayan saç bakım kremi var. Indirimdeyken 4 tl ye mi ne aldıydım hem hesaplı, hem de ben çok memnunum. Güzel nemlendiriyor, bir de kokusu çok hoş
evet bende ondan kullanıyorum adı advance tekniQes süper bişi.. ve saçlarımı tararken anında açılıo ve yumuşacık oldu saç uçlarım.. tavsiye ederim şunki fiyatı 7.5 tl