• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Kırıklarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kxoxmxuxr Prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
4.249
1
116
Diğer
Boyalar, fönler mahvetti saçımı
kestirmekte istemiyorum güzel uzadılar çünkü
kırıklarımda fazlalaştı kestirmeden nasıl kurtulabilirim bilen esirgemesin yardımını:delphin:

saç kırıklarını onarmanın tek yolu sadece kırıklarını temizleterek kurtulursun. başka yöntemi yok. eğer kestirmezsen bu kırıklar daha yukarılara çıkarak saçı kaplar ve daha çok kestirmek zorunda kalırsın.kestir ki saç kendine gelsin, iyi güvenilir bir kuaföre git. bazıları kes deyince abartıp kısaltıyor çünkü. a.s.

arkadaş maalesef kırıkların kesilerek temizlenmesinden başka kurtuluşu yok :( kuaförlere güvenmiyorum dersen haklısın derim, ve elinden geldiğince kendin kesmeni öneririm biraz dikkatle altından kalkarsın çok kısaltmadan..hem sağlıklı olur hemde bakım yapıyorsan daha çok faydasını görüp hızla uzatabilirsin.. benim fikrim ve bizzat yöntemim budur..

Saçların uzunsa kendin görebildiğin kadar temizleyebilirsin. Saçım uzun olduğundan ben de kendi kırklarımı kendim alıyorum sıkıldıkça. Artı avonun kırık saç uçlarını onaran serumu var çok etkili onu kullanabilirsin. Kuaföre kırıklarımı aldırmak için ne zaman gitsem, belimdeki saç omuzlarıma iniyor bu yüzden kuaföre gitmiyorum. gamyoncuiremsu

Back