Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kırıklarım bu ürünle kayboluyor!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
kızlar dün bir kozmetik mağazasından schwarzkopf un gliss hair repair çift fazlı onarım spreyini aldım.dün banyodan sonra saç uçlarıma sıkıp taradım saçımı.sabah daha sağlıklı göründü saç uçlarım gözüme.ürünü almadan önce siyap bir bluzun istinde saçlarımdaki kırık olan yerler beyaz beyaz nokta şeklinde çok belirgindi.bu üründen sonra sanki bu azaldı.az önce tekrar sıktım çoğunlukla saç uçlarıma yine.üzerimde saç kırıklarını doldurur yazıyor.bilmiyorum kızlar bana güzel geldi.aranızda deneyen memnun kalan ya da beğenmeyen var mı?

bende gliss in siyah-mavi saç kremini kullanmaya başladım, o da yıpranmış ve yağlı saçlar içindi. bende psikolojik mi bilmiyorum ama daha canlı gördüm saçımı. bde gliss in siyah ısıdan koruyucu spreyini almıştım ama o yağlandırdı

Kızlarr merhaba,
Ben Gliss keratin serisini 6 aydır kullanıyorum.
Şampuanı saç kremini maskesini ve çift fazlı onarım spreyini kullanıyorum.Saçlarımda inanılmaz şekilde düzelme oldu.Her banyodan sonra fön ve düzleştirici kullandığım için saçlarımda kırıklar ve kopmalar uçlarında beyaz noktalar oluşuyordu.Bu seriyi kullandıktan sonra hepsi yok oldu.Tavsiye ederim.Ancak kesin sonuç alabilmeniz için en az 3 ay kullanın derim.Ancak her saç tipinde aynı sonuç alır mı bilemem. Benim saçlarım boyalı hafif dalgalı ve kalın telli. Bu arada ısıya karşı koruyucu spreyini asla önermiyorum dewey arkadaşımızın dediği gibi yağlanma yapıyor ve saçtan çıkmıyo yapış yapış bişey :)

bu forumda çoğu kişi bunu ve bunu saç kremini-maskesini kullanıyor çoğuda memnun..
bende kullanıyorum memnunum..ama kırıkları onarması filan yok..görüntüyü yatıştırıyor ve yumuşatıyor..

katılıyorum cnm sanaısıya karşı koruyucu spreyi yapış yapış bişey güzel değilama onun dışında şampuanı olsun saç kremi olsun bu en son aldığım çift fazlı onarıcı spreyi olsun çook güzel

cnm kırıklarının görüntüsünde bir azalma olmadı mı:26:bana iyi geldi ya sanki bilmiyorum umarım düzelir saçlarımda artık birazcık uzar

ben gliss sac kremini 2 yıldır kullancıyorm memnunun sacıma canlı bir görüntü veriyor. Bu ürünü denemek istyordum tavsiyeleriniz üzerine alacağım. ısıya karsı koruyucu sprey için katılıyorum sizlere :))

şu glisslerden bi ben memnun kalmadım heralde en son pembesini kullanmıştım ben uçlarına katı hindistan cevizi yağı sürdüm daha iyi geldi

Ben bunun şampuanın kullanıyorum ve gerçekten kırıklarım gitti, düzleştirmiyorum artık.Çok güzel bi şampuaan

ben de kullandım glis siyah seri gerçekten güzel dökülme içinde içine sarımsak katıyorum 2 tane çok işe yaradı dökülmem durdu

gliss'in ürünlerini özellikle spreylerini seviyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…