• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç kırık alma makinasi

Cicito88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
490
749
33
Selam kizlar. Benim saclarim 20 yasindan beridir bel hizasina yakin ve cok ince telli. İnce telli olmasina ragmen cok da gür masallah. Sacim maksimum iki gunde bir yaglandigi icin kurutma makinasindan dolayi cok kiriliyor ve abartmiyorum 2 haftada bir gitsem kuafore yeridir. Bu durumdan cok sıkıldim, internette sac kiriklarini alan makinalarin videolari donuyor.

Bu makinalardan kullanan veya etrafinda kullanip memnun kalan var mi?

Sacimi kisa kestirmeyi asla dusunmuyorum, etrafima hep soylerim ' bir gun sacimi kisa kestirirsem, hayattan vazgecmisimdir ' diye :KK73:

Tabi rabbim saglik sorunu vs. vermez insallah.

Makyaj blogger merve özkaynak videosu var konuyla ilgili izleyin isterseniz...ben izledim kafama yatmisi

Benim eşim bayan kuaförü. Onlarda almıştı işyerlerine fakat pek kullanışlı değil. Bence onun yerine 6 ayda bir keratin bakımı yap 2 ayda bir uçlarından aldır 1 yada 2 cm. Daha sağlıklı olur

Cıks, işe yarar bir şey gibi görünmedi benim gözüme. Saçlarını kendi kesen, kırıklarını kendi alan bir kadın olarak başarılı bulmadım. Makasa ve jilete devam bende.

Benim eşim bayan kuaförü. Onlarda almıştı işyerlerine fakat pek kullanışlı değil. Bence onun yerine 6 ayda bir keratin bakımı yap 2 ayda bir uçlarından aldır 1 yada 2 cm. Daha sağlıklı olur
2 ayda bir uclarindan aldirmak fazla olmaz mi?

Kurutma.makinasi saçı neden kırsın ki?
Press (duzlestirici ) kullanmiyorsun degil mi?

Ben de gormuştum heveslenmiştim işe yarar diye, yengem ve amcam kuafor onlara sordum asla dediler.
Sacini yoluk yoluk yapar sakin kullanma dediler.
O makinanin yaptigi işlemi seneler once makinasiz yapiyormuş kuaforler, biz saci mahvettigi icin yapmiyorduk dediler

Henüz çocuksuz musunuz:işsiz:uani kısa kestirsem hayattan vazgeçerim demek falan şimdi saçla uğraşacak zaman var hep zamanınız olacak mı, o yüzden böyle saplanmayın düşüncelere.
Kırık makinasına gelince kuaförde kullandım ben çok beğendim. Gittiğim zaman yaptırıyorum ama almaya gerek yok diye düşünüyorum

Ben de gormuştum heveslenmiştim işe yarar diye, yengem ve amcam kuafor onlara sordum asla dediler.
Sacini yoluk yoluk yapar sakin kullanma dediler.
O makinanin yaptigi işlemi seneler once makinasiz yapiyormuş kuaforler, biz saci mahvettigi icin yapmiyorduk dediler

Peki ne önerdiler

Biz çocukken saçı kendi etrafında döndürür çıkan kırıkların ucunu keserdi kuaförler buna da kırık almak denirdi

Şimdi saçım kırıldı diye geldim deyince ucunu kesiyorlar ama sadece ucu değil üst taraflarda da kırıklar var

Önüne perçem keselim modundalar mesela ama ben hepsi aynı uzunlukta kaldın istiyorum bu nedenle öndeki kırıklarım hiç gidemiyor

ince telli saç da ne dolaşır. senelerce belimde kullandım banyodan sonra kollarım kopardı açacağım diye. evlendim eşim tarıyordu ama sürekli uğraşamam diye omuzlarıma dek kestirdim. meğer kendime eziyet ediyormuşum. makinayı bilmiyorum ama sori.

Back