• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇ KIRAN tedavisi için önerileriniz nedir???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mervecapan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
10
6
18
36
23 yaşında erkek kardeşim var. saçında bozuk para gibi yuvarlak yuvarlak açıklıklar oluşmaya başladı. Doktora gittik Saç kıran olduğunu söyledi bir kaç tedavi edici ürün verdi düzenli kullanılması gerekiyormuş. başladık bakalım ama ben sizlere sormak istiyorum belki bir yakınınız yada sizden birileri bu saç derisi hastalığını geçirmiş olabilir diye düşündüm. Eğer bu konu hakkında bildikleriniz,duyduklarınız varsa benimle paylaşır mısınız? :KK43:

Ne illet bir cilt hastalığıdır bilirim.eşimde de çıkıyor üstelik tamamen iyileşmiyor,önce dr sadece krem verdi faydasını görmedik.sarımsak çok işe yarıyor ezip sürüyoruz kokuyor ama etkili.eşimde 4,5 yerde vardı buyüzden iğne oldu iğnenin faydası oluyor.

Ne illet bir cilt hastalığıdır bilirim.eşimde de çıkıyor üstelik tamamen iyileşmiyor,önce dr sadece krem verdi faydasını görmedik.sarımsak çok işe yarıyor ezip sürüyoruz kokuyor ama etkili.eşimde 4,5 yerde vardı buyüzden iğne oldu iğnenin faydası oluyor.

İğnenin ismini alabilir miyim? doktor mu yazıyor iğneyi? birde şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? yardımınız için teşekkür ediyorum. :)

İğnenin ismini alabilir miyim? doktor mu yazıyor iğneyi? birde şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? yardımınız için teşekkür ediyorum. :)

Hatırlamıyorum ismini ama kortizon enjekte ediliyor.önce saç kıranın üzerine yapıldı yerine saç geldi ama bu defa başka yerlerinde tekrrladı.sonra kortizon artırılarak kalçadan yapıldı.saçında değişik yerler 6,7 yerde ve bıyık sakal bölgrsine kadar yayılmıştı şimdi kendine gelmeye başladı.6 senedir bunun tedavisiyle uğraşıyoruz inşallah sizinki böyle sürmez,morel olarak iyi olsun kafasına taktıkça artıyor malesef.bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler yesin.şampuan vermedi doktor.

Hatırlamıyorum ismini ama kortizon enjekte ediliyor.önce saç kıranın üzerine yapıldı yerine saç geldi ama bu defa başka yerlerinde tekrrladı.sonra kortizon artırılarak kalçadan yapıldı.saçında değişik yerler 6,7 yerde ve bıyık sakal bölgrsine kadar yayılmıştı şimdi kendine gelmeye başladı.6 senedir bunun tedavisiyle uğraşıyoruz inşallah sizinki böyle sürmez,morel olarak iyi olsun kafasına taktıkça artıyor malesef.bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler yesin.şampuan vermedi doktor.

çok teşekkürler bilgiler için evet kesinlikle takmaması gerekiyor. bende şuan şampuan araştırmasındayım içime sinen bir ürün olursa sizinlede paylaşırım.

Yeni bir ürünü keşfettik ismi natrumin saç ve saç derisi hastalıllarını tedavi ediyormuş. kardeşim 1 haftadır kullanmaya başladı. memnn kalınmadığı taktirde para iadesi garantisi veriyorlar. sizde bir bakın derim www.natrumin.com.tr

ben de natrumin kullanıyorum kızlar iade garantisi var deneyin bence bir zararınız olmuyor. memnun da kaldım saç tellerim sertleşti ama onun resmini çekemiyorum tabi :D iade etmedim ben kullanıyorum bakalım fikrim değişirse yazarım

Back