Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Kıran rahatsızlığı geçirenler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
41
İstanbul
4 gün önce kuaförüm farketti ve saçımda sadece bir yerde bozukpara büyüklüğünde açılma var o gün sanki dünya başıma yıkıldı o anda dudağım birden yandı kaşınmaya başladı ve hayatımın ilk uçuğuna sahip oldum :( birkaç gündür OCERAL SPREY VE MİNOKSİDİL kullanıyorum sarımsak kötü koku yaptığı için uygulayamıyorum. Başına gelenlerin yorumlarını bekliyorum bu arada saçlarımı kaybederim diye de ödüm kopuyor iyice psikolojim bozuldu :'(

4 gün önce kuaförüm farketti ve saçımda sadece bir yerde bozukpara büyüklüğünde açılma var o gün sanki dünya başıma yıkıldı o anda dudağım birden yandı kaşınmaya başladı ve hayatımın ilk uçuğuna sahip oldum :( birkaç gündür OCERAL SPREY VE MİNOKSİDİL kullanıyorum sarımsak kötü koku yaptığı için uygulayamıyorum. Başına gelenlerin yorumlarını bekliyorum bu arada saçlarımı kaybederim diye de ödüm kopuyor iyice psikolojim bozuldu :'(
benmde bi akrabamın başıma gelmişti sarımsaktan başka çaresi yok canım benm sarımsak sürmek zorundasn

Sac kıran hastalıgınız devam ediyosa arayabilrsiniz yardımcı olucam bendede cıkmısdı 3 yıl öyle gezdim ama cözümünü buldum sükür kurtuldum..05307005863

sac kıran hastalıgına yakalanan arkadaslar su numarayı arayabilrler kesin cözüm budur 05307005863

Konuyu başka biri için takipteyim..Nette telefon verip ilaç satanlar var.Ne derece güvenilir bilmiyorum.Sarımsak diyenler çok..

Back