Saç kıran - mantar

Giddoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
389
103
103
32
Kızlar selam,
Saç kıranım 2 senedir. Saç kıran olan bölgeler tüy şeklinde çıktı fakat öyle kaldı. Yani ne saç kıranım ilerledi ne de geçti.

Ayrıca vücutta mantarın yüksek seviyede olması da saç kıran yapabiliyormuş.
Ben sarımsak ile ovaliyordum kanatana kadar. 1 senedir hiç bir şey yapmıyorum ama tekrar bu illet ile ilgilenmek istiyorum.
Saç kıran olup, doğal yollarla şifa bulan var mıdır.

Dogal yollarla degil tedaviyle geciyor.bi cildiye uzmanina gidin mutlaka sackiran olan bolge daha da genislemesin

Merhaba, saç kıranın en büyük sebebi strestir kendinizi strese sokmayın.Sürekli saçkıranlı bölgenize bakıp dertlenmeyin.Biliyorum çok zor ama yapmaya çalışmak zorundasınız.Bir dermatologa gidip ilaç alabilirsiniz.Genelde önce solüsyon veriyorlar.Bazen krem verenler de oluyor .Büyüklüğüne göre cinsine göre değişir.hiç bir şekilde ilerlemezse kortizon deniyorlar…Ben size şunu önerebilirim.doğal jel içeren aloevera yaprakları satın alın.İnternette çiçek saran yerlerden sipariş edilebilir.Onun jelini çıkarın evde.O bölgelere sürün.1-2 saat bekletin yıkayın.Sık sık haftada iki kere falan yapın.Ben ekstra Hindistan cevizi yağı da katıyordum ama asıl şifa aloeverada bence.Çünkü ben de işe yaramıştı Allah a şükür…Çok geçmiş olsun.

Evde aloevera saksım var. Hindistan cevizi ile de saç maskesi yapıyorum 2 ayda bir falan ve aklıma geldikçe tüketmeye çalışıyorum. Hafif tuylenmeler oldu sanırım o yüzden. Dediğinizi yapacağım. Bana solüsyon verdiler ama pek bir işe yaramadı. Sizin şuan tamamen gür bir şekilde mi çıkıyor saçlarınız. Benim üç yerde var bu arada ve 3 sene olacak nerdeyse sadece tüylenme oldu

Her hafta sonu yapın mesela tüm saçınıza aloverayı sürün ama özellikle o saçkıranlı bölgeye masaj yaparak sürün.ben de hayatımda ilk kez geçen sene geçirdim saçkıran.Aşırı stresten oldu…ilk defa geçirdiğim için çok panik olmuştum.bir ayda çıkar dediler çıkmadı vs daha çok stres olmuştum…doktorun verdiği solüsyondan kullandım ama çok işe yaramadı gibi
geldi bilemiyorum.Ben ondan sonra unutmaya çalışıp her hafta aloevera yaptım.Yavaş yavaş çıktı saçlar uzadı.Şimdi kapandı çok şükür.Sizde de tüylenme varsa demek ki saç kökü var.Demek ki uzayacak.Ama lütfen doktora da gidin.Kan testi yaptırın.Belki demir eksikliğiniz vardır vs. İçten de haplarla desteklersiniz.

Bu arada her aloevera saksısı jel dolu olmayabiliyor siz içi jel dolu olandan alın.Ben de sipariş etmiştim.Bana da hediye aloevera kökü gönderdiler saksıya diktim ama onlar bir sene oldu irileşmedi çok küçükler.Size iri
İri jel dolu yapraklar lazım

Doktora gideceğim yine ilk müsait olduğum anda. Benim aloeveralarin içi dolu dolu yurt dışından geldi. Türkiye'dekiler kaşıntı falan yapıyor pek işe yaramıyor. Haftada bir yapacağım inşallah bana da şifa olur. Kan testi almamislardi benden onu da talep ederim

O zaman süper Ben çok araştırdım.Kafayı yemiştim resmen…Aloeveranın kesinlikle iyi geldiğini düşünüyorum.YouTube da yabancıların başka ülkelerde bu sorunu yaşayanların videolarını da izledim onlar da öyle yapmıştı.Onlardan görmüştüm.Kan testini siz talep edin. Demir eksikliği , kansızlık, vitaminler, tiroid, onların hepsi kan testinde çıkıyor.Dermatolog bilir zaten.En azından onlar normalse içiniz rahat olur.Değilse de kullanırsınız ilaç faydası olur…Diyelim ki 2 ay yaptınız sonuç alamadınız diye de vazgeçmeyin…Sabır istiyor .6 ayda geliyor kendine saç…sonuçları yazarsınız inşallah faydası olur.Çok geçmiş olsun.Asla vazgeçmeyin.

Çok sağol. Gerçekten vaz gecmistim ama senin şifa bulman morelimi yerine getirdi. Bu hafta başlayacağım. Peki ne kadar tutuyorsun sen sacinda aloeverayi. Akşamdan yapıp sabah duş alsam olur mu

Çok sağol. Gerçekten vaz gecmistim ama senin şifa bulman morelimi yerine getirdi. Bu hafta başlayacağım. Peki ne kadar tutuyorsun sen sacinda aloeverayi. Akşamdan yapıp sabah duş alsam olur mu
Rica ederim.İnsan gerçekten napıcağını bilemiyor.Seni çok iyi anlıyorum.Ben iki veya üç saat bekletip yıkıyordum. Hiç bütün gece bekletmedim.Saç derine masaj yapa yapa sür…Moralini de bozma.Bak kökün var zamanla geri gelecek buna İnan

Çok teşekkür ederim canım. 6 ay süre vereceğim kendime inşallah düzelir bende de.

Benim 13 yildir var. Dokulen yere yenisi cikiyo hic bisi yapmasam bile. Ama sorun su ki surekli baska yerlerden dokuluyo irili ufakli. Ensede yanlarda falan olanlari bazen farketmiorum bile uzayinca anliorum ama tepeden dokulenler hayati zindan ediyo bana. Cikmasi icin degil ama artk dokulmemesi icin cozumu olan varsa dinlemedeyim. Igne ilac krem sprey jiletleme kazima sarimsak kortizon akliniza gelecek her tedaviyi denedim. Malesef engelleyemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…