DML içim bi tuhaf oldu valla jiletle kanatmalar falan ne o onlar ya?
Hiç duymadım öyle birşeyi.
Direk sarımsağı sürmek iyi gelir diye biliyorum ben.İkiye ayırıp bastırarak tutmak ve bunu tekrarlamak geçirir diye biliyorum.Sen bu konuda ilgili sitelere bak alternatif tıpta çözümleri vardır mutlaka bitkilerle.
Bir yerde okumuştum yapan biri zeytinyağı, vazelin ve sarımsak karışımı ile çözmüş bu sorunu.Umarım iyi olur.
Geçmiş olsun canım.:teselli:
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Ben de sarımsağın çok çok iyi geldiğini duydum. O bölgeyi kanatana kadar sarımsak sürebilirisn mesela. Eğer bu yöntemi yapamam diyorsan da cilthekimi adlı sitede dermatolog çok yardımcı oluyor ilaçla tedavi konusunda (ama tabi ilaçla). Dilerim düzelir durumun...
canım öncelikle geçmiş olsun aynı şey bendede var ama bu geçici çok fazla takma kafana bişeye sıkıldığım zaman ufak oluyo ama sarımsak gerçekten iyi bende sürdüm sadece sarımsak ama doktorada gittim losyon verdi onu kullanıyorum korkma canım
slm DML ya şöyle söyliyim sana. sarımsak çok iyi geliyo doğru benim erkek berber arkadaşım var,gelen saçkran olan müşterilerine aynısını yapıyo ilk önce kanatıyo jiletle hafiften sonra başlıyo sarımsağı sürmeye tuzla ama.. ve herkezede iyi gelmiş.. bendede çok seyrelmeler var saçımda yani bana iyi gelirmi diye sordum sen sert bi bezle saç derinin gözeneklerinin açılmasını sağla sonra masaj gibi sür dedi...derinin mutlaka açılması gerekiyomuşki içine işlesin öyle üstünden yaparsan bi işe yaramaz demişti... ben tepelere değilde alın bölgesine yapmıştım çıkmıştı...evet iyi gelir sanada banada... sadece bu konudaki kaybımız ÜŞENMEKKKK ama ben kafaya taktım başlicam henmen... çok seyrek olduğu için.. bide yılan yağı çok iyi geliyomuş syrek saça... kesin çözümmüş yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?