Saç Rengi ve Saç Boyama Saç kınası üstüne boya yapınca

Gaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
6
0
36
İzmir
Saçımı ilk boyadım k.kestaneydi.kum tası kızılına boyadm . 2 ay önce kına yapmştm akmıştır dedim. Ama dipleri renk oldu fakat akmayan yerler uzadığı için yarısı altta 1 ton açıldı rengi tutmadı yani . 2.defa boyayınca hala kına yüzünden olmaz mı . Böyle ne yapıcm ben :)

arkadaşım çok güzel bi konu açmışsın ben de aynı konuyu açmayı düşünüyodum. benim saçlarımda beyazlar var kına seti alıp yapmıştım bende şimdi saçlarımı boyamak istiyorum ama kuaför saçını açıp üstüne boyarız diyo. her kuaför böyle söyledi. saçımızı açmadan boyasak tutmuz mı ki :2:

kızlarrrrr palette deluxe 230 kullanan var mı aranızda???? varsa lütfenn..bekliyorum....bu aralar taktım platin sarılara....fenalardayım

kına açılmadan asla boya tutmaz. açıldığında turuncu olur ama asla sarı saça döndüremezsiniz. kına boya gibi yüzeysel değil, saçın içine işleyen birşey. sanırım kahve tonlarına önce orealle açtırırsanız tutturabilirsiniz ama sarı tonlar için kınalı kısımları kestirmeniz gerekir. sarı yaparım diyen kuaför yalan söyler, kuaförden hamur olmuş saçlarınızı kestirmiş bir şekilde çıkarsınız. kınalı saçla uğraşmayın, uzatın ve kınalı yerleri kestirince ne istiyorsanız yaptırın derim ben

kınayı hiç bir boya tutmaz kızlaaaar açılması şart açarken bile zorla açmıştı arkadaşımın saçını kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…