Saç Kesim Şekilleri saç kesimim hakkında fikrinizi istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar saçlarım ince telli ve çok döküldü iyice sinir olmaya baladım belime kadar gelen ama kaedi kuyrugu gibi görünen saçlarımı omuz hizamda kestim am begenmedim sizce nasıl bir kesim yapsam daha dolgun ve hoş görünür yuvarlak bir yüze sahibim saçımı siyaha boyamayı düşünüyorum gür görünsün diye sizce nasıl olur...
önerilerinizi bekliyorum ...

saçlarınız seyrekse siyaha boyadığınızda gür görünmez ki aksine daha cansız ve yapay görünür. kahverengi tonunda bir renge boyayın bence. saçlarınıza sarımsaklı bakımdan uygulasanız nasıl olur. saç çıkmasına yardımcı olan bir bakım. sitede saç bakımıyla ilgili bir sürü konu var bir göz atmanızı tavsiye ederim. iyi günler

okudum hepsini canım sarımsaklı küre cesaret edemedim kokusu yüzünden ama saç rengim zaten kahverengi siyah yaptım bir ara daha gür göründü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…