Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bsrayalcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
94
2
36
İstanbul
Kızlar ben saçlarımı kestirmek istiyorum hep katlı kesimler kullandım çok sıkıldım saçlarım kabarık olduğu içinde düzleştirmeden çıkamıyodum dışarı . Katsız istiyorum ama daha çok kabarır diyede korkuyorum karar veremiyorum bana yardım edermisiniz ?.s

Açıkçası cevaplar bana da faydalı olacak çünkü kabarma sorunu yüzünden kısa saç kullanamayan biriyim ben de:26:

Senin saçların nasıl canım katlımı .s
Evet canım katlı yani şu an çok uzun belime geliyo ama kestirmeye kıyamıyorum...:18:
Uzun saç da çok zor kestirmek ve biraz değişiklik yapmak istiyorumm...
Kısa saç şemsiye gibi kabarıyor bende...
Bi uygun model bulmam şart :26:

Benimde belimdeydi sonra gittim kisacik kestirdim o kadar pismanimki o zamandan beridir hep kisa kullandim bu sene uzattim saclarimda kotu bi renk var bide onunda gitmesi lazim. Cok uzun olunca kiyamaz insan :)) peki canim katlarin kabarmiyomu ? Cok kisa bendede kabariyo

Katlarım da kabarıyor evet ama katsız düz olsa daha da çok kabarırdı elbette

Kabarık saç hertürlü kabarık durur zaten bence istediğin model neyse onu kestir çok kısa olursa çirkin durabilir kanaatimce orta boy iyidir ..

Benim kısayken çok kabarıyordu, tabi bende her gün düzleştiriyordum acayip yıpranmıştı. Modeli şu öne doğru uzayan küt model var ya ondandı. Ama ne hikmetse katlı gibiydi de. Uzatmaya başlayınca düzleştirmemeye başladım. Yani uzun süre bağladım hep. Şimdi belime geliyor, hala bi kat var ama gidip o boyda düz kesim yaptırmaya kıyamıyorum. Şuan uzun olduğu için kabarmıyor, kısa olan yerleri olmasa hiç bir şekillendiriciye ihtiyaç duymayacağım gibi.

Haklisin tabikide her sekilde kabarir zaten kisa kesmek istemiyorum canlarim uzun olucak kisayla ugrasamam zaten benim saclarim hep katli oldu hic katsiz kestirmedim o yuzden biraz hevesim var acikcasi ama kararsizim bu sefer daha kotu olursa bide .s

Çok fazla kat attırma mesela uclara attır ozaman çok kabarmaz hoş bi görüntü olur yinede kafanda istediğin bir model varsa kestir bence yatıştırıcı saç kremleri kullanırsın düzleştirici kullanırsın hevesini alırsın hiç olmazsa içinde uhte kalmasın

Canim peki fotograf koyabilirmisin

Tabikii canım mesela bu modeli ben çok beğeniyorum uçlarda hafif katı var bunun çokta fazla kabarıcağını sanmıyorum kuaföre ara makas attırarak kesmesini söylersen daha güzel durur fönsüzde bukadar güzel duracağına inanıyorum birazdaha uzun modeli olabilir
Eki Görüntüle 564332

Kabarsa kabarsa en fazla böyle durur ve buda çok hoşş görünüyo bence yanlız işini iyi bilen iyi kesim yapabilen özen gösteren bir kuaför bul olurmu canım sonraa pişmann olmayasın tamam saçın kökü sendedir eyvallah da kolayda uzamıyo yani
Eki Görüntüle 564335

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hic sevmiyorum ara makasi yaptirmistim bikere cok pisman oldum . Arkadaslarimin tavsiye ettigi biyer var cok iyimis dediklerine gore oraya gitmeyi dusunuyorum uclarina attirabilirim guzel duruyo cok tesekkurler canim fotograflar icin <3

Cok gur kalin telli sac yapin yoksa bencede ara makas attirma canim yardimci olabilmisimdir insallah

Saçlarımı katsız kestirmeye karar verdim begenmezsem uzayınca kat yaparım eger katlı kesersem küte dönemem beklemem gerekir ocağın sonuna doğru kestiricem fotoğrafını koyarım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…