• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi yardımm.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
358
Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.

Perçem mi kakül mü kestiriceğime karar veremiyorum. :S

Saçlarım omzumdan 4 parmak kadar aşağıda, yani orta boy gibi. Yüzüm yuvarlak. Saç rengim de küllü sarı - kumral arası bi renk. Yaz aylarında turuncu hatta. :D Ten rengim de beyaz. Dalgalı ve kabarık saçlarım var. 17 yaşındayım.
karar veremedim yüz şeklime, saç şeklime, saç rengime, ten rengime vs.. hangisi yakışır bilemedim.

önerileriniz nedir acaba?

Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.

Perçem mi kakül mü kestiriceğime karar veremiyorum. :S

Saçlarım omzumdan 4 parmak kadar aşağıda, yani orta boy gibi. Yüzüm yuvarlak. Saç rengim de küllü sarı - kumral arası bi renk. Yaz aylarında turuncu hatta. :D Ten rengim de beyaz. Dalgalı ve kabarık saçlarım var. 17 yaşındayım.
karar veremedim yüz şeklime, saç şeklime, saç rengime, ten rengime vs.. hangisi yakışır bilemedim.

önerileriniz nedir acaba?

yüzün yuvarlaksa eger kahkül kestirmemelisin yukarıdan gelicek volüm şeklinde perçem olablır ama çok kısa olmamalı genellıkte kahkul kare yuzler ıcın kuoförler tarafından daha uygun bulunur çünkü yüzü yumuşatır yuvarlak yüz zaten en ideal yüz tipi oldugu için renk konusunda bakır tonları seçilmemelidir yüz daha yuvarlak gözukur çok kısa katlarda seçilmemelidir burun hizasından gelen katlar yuvarlak yüz tipine daha çok yakışır

yüzün yuvarlaksa eger kahkül kestirmemelisin yukarıdan gelicek volüm şeklinde perçem olablır ama çok kısa olmamalı genellıkte kahkul kare yuzler ıcın kuoförler tarafından daha uygun bulunur çünkü yüzü yumuşatır yuvarlak yüz zaten en ideal yüz tipi oldugu için renk konusunda bakır tonları seçilmemelidir yüz daha yuvarlak gözukur çok kısa katlarda seçilmemelidir burun hizasından gelen katlar yuvarlak yüz tipine daha çok yakışır

yani burun hizzasından kahküllerim başlıcak :) ama saç rengime dokunmayı pek düşünmüyorum, yani daha çok gencim onun için. :)

Back