Sevgili arkadaşlarım
Benim gibi saç toplama kesme dağıtma özürlü bu dostunuza profilimdeki resme bakarak öneride bulunmanızı rica edeceğim ...
şu an saçım o profil resmindekinden biraz daha uzun renk olarak da daha açık bir renk ,kat kestiriyorum bu sefer saçlarımın uçları dalgalı benim günlük kullanımda ordan burdan çıkıyor sinir oluyorum.düz kullanıyorum fakat yüzüm de yuvarlağa yakın,kahkül isterdim ama çocuk gibi görünmek istemiyorum[eşim öyle söylüyor ]
hadi bakalım yorumlarınız alayım..... :26:
benim yüzüm de yuvarlak-oval karışımı ama kahkül çok yakışıyor bence.:26: kahkül iyi olur. şu anda fotonu göremediğim için tam olarak öneride bulunamayacağım. saçını düz kullanıyorsan kat pek hoş durmaz bence. onları uzatabilirsin. benim arkalar katlıydı eskiden, zor düzleşiyor hem.
benim yüzüm de yuvarlak-oval karışımı ama kahkül çok yakışıyor bence.:26: kahkül iyi olur. şu anda fotonu göremediğim için tam olarak öneride bulunamayacağım. saçını düz kullanıyorsan kat pek hoş durmaz bence. onları uzatabilirsin. benim arkalar katlıydı eskiden, zor düzleşiyor hem.
şimdi kuaföre gidip de fön çektikleri zaman güzel oluyor düz saç..fakat benim saçım diplerden düz saç uçlarına indikçe kendi kendine dalga oluşuyor.bir de boyadan sanırım biraz sertleşti çatal çatal oldu.kırıklar gidecek tamam onu biliyorum da şu tepeleri bir türlü havalandıramadım..yani yuvarlak yüzde dikkati tepeye vermek gerekiyor ki yüzün yuvarlaklığı dikkat çekmesin.kat kesim de bir yere kadar
yıllarca kullandım sıkıldım artık... ben de bilsem sorunun nerde olduğunu hemen çözeceğim ..saçlarım ince telli ve seyrek bu arada... ay külliyen dökülüyorum yanii