Saç Kesim Şekilleri saç kesimi kararsızlığı, yardım-fotoğraflı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

savira

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
26
0
286
İzmir
saçımın düz hali ve normal hiçbir şey yapılmamış hali var burada. fönlü hali kadar uzun şu anda. linkteki gibi bir şey yaptırayım mı. normalde dalgalı ve hafif elektrikli saçım var kullanımı kolay olur mu?

kestirmek istediğim modeller burada: http://i47.tinypic.com/2zylu1e.jpg

Eklentiler

• $DSCF4217.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $DSCF5477.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMG_6803.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
bence yaptırabilirsin.saçlarının uçları biraz zayıf duruyo hemde saçların toparlanır. özellikle üstten 2. sarı saçlı olan resmi çok beğendim...tabi son karar sizin :))

bence yaptırabilirsin.saçlarının uçları biraz zayıf duruyo hemde saçların toparlanır. özellikle üstten 2. sarı saçlı olan resmi çok beğendim...tabi son karar sizin :))

ay bende o sari olana bayildim,cok guzel.Ama o saci guzel fonlemezsen,bir seye benzemez,hep fonlemek gerekir,ve bir az uzadiktan sonra garip bir sekil alir sac

Canim bence sana yakisir o sac sekli.....

evet fön çektirince kendini gösterecek modeller bunlar. ama en azından öyleyken güzel görünür diye düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…